(Ne)sanjska voznica?

Tjaša Kramarić iz Sanjskega moškega: "Nisem se jaz ustavila in slikala na avtocesti!"

R. T.
18. 1. 2023, 21.45
Posodobljeno: 18. 1. 2023, 22.17
Deli članek:

Dopoldne smo poročali, da je neznani voznik v objektiv ujel dogodek, ki sodi med šolske primere brezvestnega ravnanja v prometu ...

Reševalni pas
Prizor z okolice Celja.

"Koliko všečkov je dobila!?!?" so se na Twitterju vprašali pri zavodu Reševalni pas, ob objavi fotografije, na kateri je slikan avtomobil, ki je z odprtimi vrati ustavljen na odstavnem pasu, medtem ko moški zunaj fotografira žensko, več kot očitno zaradi nabiranja "lajkov".

Kmalu je našo novico o dogajanju na Instagramu pomenjivo objavila tekmovalka prve in druge sezone resničnostnega šova Sanjski moški, Tjaša Kramarić, zraven pa pripisala: "O ne! (Samo to imam za povedat)". In vsi dežurni spletni detektivi so bili prepričani, da je to ona.

Instagram
"O ne, sam to imam za povedat," je zapisala ob naši objavi.

Pred tem se je namreč hvalila z objavo vožnje po avtocesti, ko je dirkala 140 km/h (omejitev na avtocestah je 130 km/h) in se snemala ter performans tudi objavila. Zategadelj se je nanjo vsul plaz kritik, dobila je tudi kar nekaj žaljivih komentarjev, češ kaj se gredo vplivneži.

Instagram
Potem je drvela 140 km/h, čeprav je omejitev nekoliko manjša.

Zvečer se je oglasila z zagovorom: "Vsi so me napadli, da sem to jaz. Ne, to nisem jaz! Ne vem, kaj se dogaja!? Novico sem objavila pri sebi z namenom, da dokažem, da ne sodimo vsi vplivneži v isti koš. Nikoli ne bi naredila česa tako nespametnega in ogrožala življenja."

Promocijski material
Tjaša Kramarič