Astrologija

Horoskop za četrtek, 8. decembra

Danaja
8. 12. 2022, 05.26
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
Včasih je treba zaveslati v vesolje.

OVEN – Občutek napetosti, ki ga povzroča vpliv polne lune v dvojčkih, še ne bo popustil, čeprav počasi začenjate razumeti življenjske naloge, ki vam jih prinaša.

BIK – Spet boste imeli občutek, da se vrtite v krogu in ne najdete rešitve za ureditev financ. Ne morete se sprijazniti z dejstvom, da imate velikokrat prazno denarnico.

DVOJČKA – Dogajanje bo zaznamoval vpliv polne lune v vašem znamenju. V službi boste ne glede na okoliščine nemirni, po drugi strani pa polni idej.

RAK – Danes boste obveznosti opravljali z nekaj odpora, saj se vam bo zdelo, da ne morete niti vdihniti, toliko obremenitev imate. Ne vznemirjajte se preveč.

LEV – Danes ne boste našli rešitev za svoje težave, a predvsem zato, ker jih ne boste videli s prave perspektive in ne bo pravega vrstnega reda opravljanja obveznosti.

DEVICA – Polna luna v zračnih dvojčkih, s katerimi si delite vladarja Merkurja, vas bo spodbujala, da naredite nekaj zase. Predvsem se otresite občutka nadzora.

TEHTNICA – Danes bo polna luna še v duhovitem znamenju dvojčkov in imeli boste občutek, da lahko sproščeno rešujete še tako zapletene in težavne odnose.

ŠKORPIJON – Lažje boste zadihali, tako pri delu kot čustveno. Danes, ko bo Luna v živahnih dvojčkih, pa bo v tem znamenju tvorila tudi ščip in boste precej nemirni.

STRELEC – Trudite se urediti finančno stanje in poravnati določene obveznosti, ki so še iz preteklega obdobja. Do določene mere boste pri tem uspešni.

KOZOROG – Malo slabše počutje vas bo spodbudilo k redni dejavnosti. Primerno telesno vadbo lahko uvedete že danes, saj bo Luna v živahnem znamenju dvojčkov tvorila ščip.

VODNAR – Četrtek se bo začel s polno luno v zračnem znamenju dvojčkov, živahno in produktivno. Zlahka boste oblikovali zamisli in jih delili z drugimi.

RIBI – Za vas bo današnji dan potekal dokaj mirno, kot da se vas polna luna ne tiče. Po svoje imate prav. Polni boste energije in uredili boste veliko zadev.