Astronapoved

Horoskop za sredo, 7. decembra

Danaja
7. 12. 2022, 05.31
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Prijatelji in sodelavci vas bodo podprli pri nekem projektu, ki vas bo spodbudil, da boste napredovali in zaznali, kdaj bo treba narediti korak naprej.

BIK – Danes se boste dobro in sproščeno počutili predvsem v družbi znancev, ki ne komplicirajo preveč ter so nagnjeni k obdelovanju lahkotnih tem.

DVOJČKA – Luna bo v vašem znamenju in spet boste v svojem elementu. Pojavila se bo poslovna priložnost, ki veliko obeta, in vas razveselila.

RAK – Luna v znamenju živahnih dvojčkov bo pravi čas, da se posvetite aktivnemu počitku. Pričakovali boste, da vam bodo drugi organizirali praznično vzdušje.

LEV – Partnersko področje bo še vedno v ospredju. Veliko se boste morali dogovarjati z njim ali njo ter poskušali rešiti zapletene odnose. Dobro vam bo šlo.

DEVICA – Luna prehaja v zračno znamenje dvojčkov, s katerim si delite vladarja Merkurja. Bolj razumsko kot do zdaj boste razmislili o svoji karieri in položaju.

TEHTNICA – Čedalje bolj vam je jasno, da so zapletena čustva do neke osebe realna in jih ne morete odgnati tako, kot bi odgnali nadležne mušice.

ŠKORPIJON – Luna v dvojčkih vam bo prinesla pričakovano sprostitev, ki vam bo prišla še kako prav, saj boste naveličani nesmiselnih prepirov.

STRELEC – Danes boste izjemno uživali v sproščeni zračni Luni v dvojčkih, ki bo vzbudila določene družabne stike. Veseli boste prijateljske družbe.

KOZOROG – Danes bo Luna v živahnih dvojčkih, zato vam energije ne bo primanjkovalo. Staro prijateljstvo ali sodelovanje bo spet aktualno.

VODNAR – Danes bo Luna prehajala znamenje zračnih dvojčkov. Vzdušje se bo malce sprostilo, končno bodo popustile zavore in prepustili se boste užitkom.

RIBI – Kljub temu, da boste doživljali pomembne premike na poslovnem in čustvenem področju, boste vse opazovali z odmikom, kot bi spremljali film.