Astro

Horoskop za torek, 6. decembra

Danaja
6. 12. 2022, 06.00
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v biku, ob 21.48 se pomakne v dvojčka.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Zajela vas bo predpraznična evforija in uživali boste v prednovoletnih nakupih. Malo vas bodo skrbele finance, a vam bo partnerica oziroma partner pomagal.

BIK – Dan bo precej obetaven, saj bo Luna še v vašem znamenju v lepi povezavi z Jupitrom. Okoliščine boste obrnili v svojo korist in pri tem vam bo nekdo pomagal.

DVOJČKA – Naredili boste načrte za prihodnost. Po iskrenem pogovoru s staro prijateljico boste ugotovili, da morate marsikaj spremeniti, če želite napredovati.

RAK – Danes bi se najraje izognili službenim obveznostim, saj ste imeli dovolj domačih opravil in ste utrujeni. Žal ne bo šlo in boste morali še kako poprijeti za delo.

LEV – Zaradi vpliva prihajajoče polne Lune boste bolj malo razpoloženi za delo. Zvečer bo Luna prešla v dvojčka in vam ponudila več možnosti razvedrila.

DEVICA – Delali boste načrte za prihodnost, saj imate občutek, da se slabo obdobje zaključuje in ste spet na konju. Prepričani ste, da vas od nagrade loči le korak.

TEHTNICA – Venera, vladarica vašega znamenja, biva v vaši tretji hiši, tako bodo v ospredju odnosi z vašimi prijatelji. Kot naročeno za predpraznične dni.

ŠKORPIJON – Luna v biku bo pomagala, da boste prisiljeni malo upočasniti svoj delovni ritem. Danes se lahko počutite tudi precej brez energije.

STRELEC – Danes boste pod vplivom Lunine povezave z Jupitrom čudovito razpoloženi. Prijatelji bodo v vas našli več kot samo potrpežljivega sogovornika.

KOZOROG – Luna v biku bo povezana s pomembnimi aspekti in treba se bo spopasti z izzivi. Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas, da ste jim na voljo.

VODNAR – Poskrbeli boste, da se bodo sodelavci v vaši družbi dobro počutili. Boste pa počasnejši, v vašem delovanju se bo čutil vpliv prihajajoče polne lune.

RIBI – Pod vplivom spravljive Lune v biku, ki bo osvetlila vašo tretjo hišo prijateljstev, bo dan izjemno zanimiv in poln čustvenih povezav ter izmenjav.