Preverite

Kaj obdobje strelca do 21. 12. prinaša vašemu astrološkemu znaku?

Andreja Novak, astrologinja
24. 11. 2022, 12.27
Posodobljeno: 24. 11. 2022, 12.32
Deli članek:

Prehod Sonca v znamenje strelca prinaša obdobje spremenljivosti, nemirov, čustvovanj, poznojesenskega deževja in morda tudi snega ter mraza.

Dreamstime
Ustaljenost in rutina se v času strelca ne obneseta najbolje.

Obenem čas strelca prinaša optimistične spremembe in nove priložnosti, sklepanje novih znanstev, obiskov in prednovoletnega druženja.
V tem času se vam zdi, da je življenje pustolovščina, ki jo je treba v čim večji meri doživeti.
Ustaljenost in rutina se v tem obdobju ne obneseta najbolje, saj ste zaletavi in polni načrtov. Ker pa zdaj ni najboljši čas za nenadne odločitve in hitre spremembe, se iz izognite vsemu, kar vam vsiljuje dokončno odločitev, saj ne bo pravih rezultatov.
To je obdobje največje porabe nezdrave hrane, vendar telo potrebuje veliko vitaminov, rudninskih snovi in mineralov, pa tudi beljakovin. Sadje, žitarice, pa tudi med ali druge oblike naravnih sladil so v tem času zaželene.
Seveda pa bo obdobje strelca za vsako astrološko znamenje drugačno – preverite, kaj zvezde obetajo vašemu znaku.

OVEN
Precejšnja nihanja bodo v tem obdobju, kar boste najbolj čutili v službi in na materialnem področju, ko se ne bo nič izpeljalo tako, kot želite. Morda boste ljubezensko razklani in bo december prinesel iskrice strasti v vaše življenje. Hrepeneli boste po spremembah, čeprav ne boste točno vedeli, katerih. Doma vas bo mučilo preveč stvari, in to prav zaradi resnične preobloženosti doma. Nakopičili se vam bodo namreč spominki, darila in vse, česar niste pravočasno odmaknili. Zato je smiselno, da s skupnimi močmi spravite dom v red in pridobite dobro energijo ter podporo za nove in optimalne začetke v prihajajočem letu, ki bo v znamenju vašega vladarja Marsa.
Srečni dan: 7. december

BIK
Dobro boste razpoloženi, saj vas bo spremljala sreča in ljudje vam bodo naklonjeni. Imeli boste dobro podporo zvezd, da dobro premislite in dobite potrebna spoznanja, informacije in povezave za dobro življenje. Zato pazljivo, da se spet ne boste preveč posvečali službi. Raje se usmerite v sodelovanje z ljudmi na vseh področjih in hitro boste ugotovili, da vam je marsikdo pripravljen priskočiti na pomoč in vas podpreti v vseh stvareh, ki so pomembne za vas. Bodite pa pozorni na realnost, da ne boste v evforiji pričakovali, da vam bodo ljudje sledili ob vseh pogojih. Realnost je lahko tudi, da se vas bo kar nekaj ljudi izogibalo zaradi cinizma in občutka večvrednosti.
Srečni dan: 5. december

DVOJČKA
Odlično obdobje je pred vami, še posebno če se boste notranje sprostili in predali vse v roke zvezdam. V ospredje lahko pride vaše ljubezensko življenje, ki bo nenadoma začelo cveteti. Življenje vam bo ponujalo dobre izzive v ljubezni in od vas bo odvisno, ali se jim boste iskreno odprli. Nujno je, da prepoznate svoje temeljne potrebe po bližini in si jih priznate. Tako ne boste delali drame tam, kjer ni potrebna. Priznajte si svoje tradicionalne vrednote glede partnerstva in jih podelite s simpatijo ali partnerjem, saj bosta tako hitreje našla skupni jezik. V vsem sodelujte srčno in iskreno. Če ste samski, se ozrite naokoli za simpatijami in si priznajte ljubezen, ki tli v vas.
Srečni dan: 25. november

RAK
Malo kaotičen čas se vam obeta, če boste vztrajali v nekaterih zahtevah, ne da bi razmislili, ali to res želite. Po tiho si boste želeli podrediti bližnje, da bi se izognili neprijetnostim decembrskih dni, a boste ustvarili zmedo, ki jo bo treba reševati. Zato se raje iskreno pogovorite z domačimi, kakšne so vaše želje, in se ne skrivajte za klišeji. Sprejmite, kaj vam prinaša december, vendar ne pretiravajte v nobeno smer. Ne zapravljajte denarja za darila, ki bodo pristala na policah, samo zato da si razbremenite čustva. Ohranite osredotočenje na skupnih načrtih in sodelujte iskreno in odprto, pa se bodo stvari zelo lepo zaključile.
Srečni dan: 11. december

LEV
Zadovoljni boste in se potrudili za tiste, ki vam veliko pomenijo. Nikakor ne boste mogli skriti strasti, a se niti ne boste trudili. Dinamični boste in pripravljeni na pogovore o čemerkoli. Naučili ste se vzeti si več časa za bližnje in predvsem za iskreno intimo. Sreča vam bo naklonjena, ker se ji boste redno odpirali tudi sami. Veselili se boste druženja in poskrbeli za vse stvari ter se o vsem pogovorili. Zdelo se vam bo, da je življenje pustolovščina, ki jo je treba v čim večji meri doživeti. Ne boste popustili nemiru okolice, temveč se boste stabilizirali v vseh svojih dobrih ciljih in že doseženih stvareh ter seveda v ljubezni.
Srečni dan: 14. december

DEVICA
Nekatere poslovne ideje vam bodo povzročile več stroškov kot koristi. Ne boste predvidevali toliko investicij in potrebnega časa. Želeli boste iti na veliko, a se bodo na veliko odvijali samo stroški. Začnite razmišljati v dvojini, samski pripravite dom za dva. Tudi sicer boste zelo ljubeči in sproščeni. Z ljubeznijo boste pripravljali vse za svoje bližnje in se pri tem veselili njihovega odziva. Ljubezen vas ne bo odmaknila od praktičnosti. Veliko dela boste naredili v zadnjem trenutku tudi v službi, saj si ne želite nedokončanih stvari prenesti v novo leto. Občutek boste imeli, da se vas drži smola in da ne bo nikoli več drugače, a se je treba samo bolje pogovoriti.
Srečni dan: 6. december

TEHTNICA
Skrbni boste in želeli vse urediti ob koncu leta. Zato boste sicer pravočasno začeli, a vas bo vse dogajanje prehitelo in spet vam ne bo uspelo dokončati tako, kot ste želeli. Srečni boste, a vas bo jezilo, da ste se pustili ujeti v stare vzorce in sebe dali na zadnje mesto. Če boste pravočasno opazili, da višek energije in časa poklanjate naokoli v prazno, se boste še lahko izmuznili in se zavestno usmerili v svoje življenje. Tako se lahko zgodi, da se boste kaj dobrega dogovorili, kar vas bo zelo osrečilo in vam dalo nove vizije za naprej. To vas bo usmerilo v bolj ljubeče razpoloženje in se ne boste več obremenjevali z okolico.
Srečni dan: 1. december

ŠKORPIJON
Pazljivo v novembru, da ne boste zaradi napuha izgubili najboljših zaveznikov. Doma boste želeli ustvariti dober občutek, zato se boste bolj posvetili domačim, kar jih bo izjemno razveselilo. Malo se boste umaknili in jim dovolili, da se vam o vsem zaupajo, ne glede na to, koliko časa vam bo to vzelo. Nekateri pogovori se bodo lahko tako razvlekli globoko v noč. Želeli jim boste pomagati in že vaša prisotnost in zbranost bo zdravilno delovala. V drugi polovici meseca vas bo premamila dobra družba in boste kar malo pozabili na vse, kar ste želeli realizirati. Sprostili se boste in ugotovili, da tudi vi potrebujete več časa za dobre pogovore.
Srečni dan: 14. december

STRELEC
Precej dela boste imeli doma. Lahko boste čutili, da zamujate nekaj pomembnega, kot da se skrivate pred življenjem. Zasanjani boste in hrepeneli po dotiku, ljubezni, harmoniji, ki pa je ne boste želeli realizirati, saj vam bo ves trud odveč. V decembru se boste lahko bolj sprostili in postali ponosnejši na vse, kar ste doživeli in ustvarili. Zato boste radi praznovali in se veselili ter sprejeli vsa povabila prijateljev in znancev za druženje. Samski v tem obdobju imate še možnost odpreti se za ljubezen ali vsaj druženje ter flirtanje. V decembru boste radi več doma, da si okrepite nove temelje ter se odprete novemu načinu delovanja.
Srečni dan: 26. november

KOZOROG
Pomembno obdobje, ko vas bodo zvezde optimalno podpirale in si ne boste mogli več privoščiti ostati v coni udobja ter samo dirigirati drugim, kaj naj naredijo. Potrebovali boste pogum, da sledite dobri podpori zvezd, a je velika verjetnost, da ga ne boste zbrali in boste vse preložili na naslednje leto. Boste pa bolj sproščeni v mislih, tudi v besedah, predvsem pa odprti za sproščeno življenje, ljubezen ter počasno spreminjanje. Z lahkoto se boste odprli za pogovore in kreativna razmišljanja o ljubečem in luksuznem življenju. Poudarek boste imeli na obilju in krajših potovanjih ali morebitnih selitvah, a si boste vzeli dovolj časa, da boste prej o vsem dobro razmislili.
Srečni dan: 10. december

VODNAR
Obremenjeni boste z materialnimi stvarmi, čeprav ne bo zares potrebe za to. V novembru bodite pozorni, da si ne zapravite dolgoletnih prijateljstev s pretiranimi ukrepi. Jasno boste imeli zastavljene cilje in precej energije boste porabili za to. Za december pa boste morda preveč optimistični glede dela, saj boste pozabili na praznično zmedo, naključna druženja in izgubo časa za stvari, ki vam pomenijo največ. Vse, kar boste delali, bo odlično izvedeno in ponosni boste nase. Vseeno pa se ne boste mogli povsem pomiriti, saj boste imeli občutek, da ste nekaj zamudili. Želeli si boste več prostih dni, a boste sami sebe sabotirali.
Srečni dan: 12. december

RIBI
Zaljubljeni boste v življenje, ki vam bo vračalo naklonjenost in uspešnost v vsem. Nove stvari se bodo že dobro ukoreninile in stabilni boste ter odprti za posebno srečo. Neptun bo s svojo direktno potjo 4. decembra okrepil energijsko podporo ter vaš vpliv navzven, zato sodelujte tam, kjer si želite biti prisotni in cenjeni. Okolica in prijatelji bodo srečni v vaši družbi in morda bodo povabila deževala. Če pa ste se v preteklosti bolj izolirali od njih, je mogoče čas, da jih zdaj vi povabite na decembrsko druženje. Lahko se namreč zgodi, da vam v prvi polovici decembra počutje doma ne bo najbolj ustrezalo in boste iskali dobro družbo zunaj.
Srečni dan: 14. december