Dnevni horoskop

Horoskop za torek, 22. novembra

Danaja
22. 11. 2022, 05.30
Deli članek:

Luna je v Škorpijonu, ob 8.20 pride v Strelca.

profimedia
horoskop 22.11.

OVEN - Luna bo danes še vedno potovala preko znamenja strastnega Škorpijona. Močno boste občutili potrebo po bližini. Zaupanje v partnerski vezi bosta krepila s partnerjem skupaj.

BIK - Luna prehaja vašo sedmo hišo partnerstev in partner vam bo izkazoval privrženost in dokazoval zvestobo. Sonce bo danes prešlo v znamenje Strelca, čas je, da opustite slabe navade.

DVOJČKA - Zadnje čase ste v službi samo hiteli in niste mogli dokončati svojih nalog. Danes boste zato tuhtali in se predajali črnim mislim. Proti večeru vam bo v glavo šinila odrešujoča ideja.

RAK - Ta torek so vam zvezde res naklonjene. Dan bo napolnjen z srečo in veseljem. Izvrstno boste razpoloženi in svoje zadovoljstvo boste prenašali tudi na ostale.

LEV - Dopoldan boste kar dobro razpoloženi in pozitivne vibracije vam bodo dale zagona, da hitro opravite vse službene opravke. Dobro razpoloženje se bo nadaljevalo tudi popoldne.

DEVICA - Danes lahko pričakujete malo bolj zaspan dan. Dogajalo se ne bo prav veliko, tako da boste imeli občutek kot, da se je za vas svet ustavil. V popoldanskem času boste delovali zmedeno.

TEHTNICA - Že dopoldne boste naleteli na kar nekaj zapletov, ki jih boste morali nato čez dan reševati. Po glavi vam bodo švigale čudne misli, poizkusite jih odmisliti in se pomiriti.

ŠKORPIJON - Ta torek, z Luno v vašem znamenju, je za vas izjemno ugoden dan na prav vseh področjih. Napolnjeni boste z vašo značilno energijo, ki ste jo že kar malo pogrešali.

STRELEC - Danes bo Sonce vstopilo v vaše znamenje. Verjetno boste morali cel dan porabiti, da rešite neke zaplete v družini, ki se vlečejo že dalj časa. Poslušajte jih in jim svetujte-

KOZOROG - Čaka vas čudovito lep dan, ki ga bo še izboljšalo vaše dobro počutje. Danes vas prav nič ne bo zmotilo, tako da to izkoristite, da se pogovorite z ljudmi, s katerimi nimate dobrega odnosa.

VODNAR - V službi verjetno ne boste sposobni kaj dosti opraviti, ker vam bodo po glavi rojile vse mogoče misli. Ta raztresenost bo vplivala tudi na vaše finančne transakcije, tako da se jim raje izognite.


RIBI - Danes so zvezde na vaši strani, tako da lahko pričakujete obrat sreče, ki ste ga že dalj časa čakali. Mogoče vas bo presenetil večji denarni znesek, na katerega ste že malo pozabili.