Astro

Horoskop za četrtek, 24. november

Danaja
24. 11. 2022, 05.30
Posodobljeno: 24. 11. 2022, 06.09
Deli članek:

Luna je v ognjenem Strelcu.

profimedia
Danes je Luna v znamenju Strelca.

OVEN - Zaradi Lune v ognjenem Strelcu, boste danes zelo ambiciozni in celo malo pretirano zahtevni do svojih sodelavcev. Pazite, da ne obremenite ustrežljivega sodelavca, ki je preveč zaposlen.

BIK - Odnosi z vašimi sodelavci bodo danes še napeti in razburljivi. Na sestanku boste odpirali občutljive teme, razčiščevali določene pretekle dogodke in ugotovili, da morate najti novo pot.

DVOJČKA - Luna v Strelcu potuje preko vaše hiše odnosov in želeli boste razčistiti nedorečeno. Neprimerno boste odreagirali na vsako še tako nedolžno pripombo vašega partnerja. Previdno.

RAK - Dopoldan boste v službi razrešili neke zadeve povezane z vašim zaslužkom in plačilom le tega. V začetku se boste zelo razburili, a kmalu boste ugotovili, da je šlo le za administrativno napako

LEV - Čedalje bolj vas bo motil odnos z neko osebo, ki naj bi bila z vami v ljubezenski povezavi, a vse kaže, da je pridevnik popolnoma napačen in odnos postaja vse prej kot romantičen.

DEVICA - Veseli boste, saj boste v dopoldanskem času res veliko naredili. Določen projekt, ki ste ga pripravljali kar nekaj časa boste spravili v tek. Zadovoljni z dosežkom boste popoldan počivali.

TEHTNICA - Odnosi s sodelavci bodo danes na preizkušnji in poslušali boste očitke o tem, da se v preteklem obdobju niste hoteli ukvarjati z določenimi deli, ki jih morajo sedaj prevzeti drugi.

ŠKORPIJON - Danes se boste uspešno ukvarjali s finančnimi načrti za prihodnost in ugotovili boste, da situacija ni tako slaba, kot ste mislili, a tudi tako rožnata ni, kot ste si nekoč zamislili, da bo.

STRELEC - Do popoldneva še v vašem znamenju, tako da boste imeli dovolj časa, da opravite vse službene obveznosti. Popoldne boste izredno dobre volje, ker končno ne boste več tako obremenjeni.

KOZOROG - Danes boste največ časa in energije posvečali svojim financam. Zavedali se boste, da je vaša največja težava v tem, da začnete reševati finančne težave šele takrat, ko postanejo pereče.

VODNAR - V dopoldanskem času boste v službi pod stresom, ki ga bodo ustvarjali vaši sodelavci s precej burnimi reakcijami. Luna v ognjenem znamenju Strelca bo razplamtela strasti, vi boste mirni.

RIBI - Tudi danes boste večino delovnega dne posvečali odnosom s sodelavci. Veliko bolj odločni boste in kar nekako boste pričakovali, da bi se lahko odkrito pogovorili o pogojih dela-