Astronapoved

Horoskop za torek, 15. novembra

Danaja
15. 11. 2022, 05.33
Posodobljeno: 15. 11. 2022, 12.41
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – V torek bo Luna v sorodnem znamenju leva spodbudno vplivala na samozavest in boste preverili, ali ste sposobni osebi, ki vam je všeč, vzbuditi zanimanje.

BIK – Vpliv Lune v znaku leva, ki bo prisoten danes, ni najspodbudnejši za vas. Domači bodo veliko pričakovali, vi pa boste imeli občutek, da ste preveč radodarni.

DVOJČKA – Energija Lune v znaku ognjenega leva in nato zemeljske device vas bo spodbujala k iskanju novih možnosti za sestanke s pomembnimi osebami.

RAK – Luna v sosednjem levu bo v vas sprožila potrebo po ureditvi financ. Ugotovili boste, da morate denarne tokove preusmeriti tako, da boste imeli več.

LEV – Danes boste pod vplivom Lune v svojem znamenju dobre volje in pripravljeni na premike v življenju. Dosti manj boste očitali drugim njihove pomanjkljivosti.

DEVICA – Luna bo prehajala predhodno znamenje leva, kar vas bo spravljalo v slabo voljo. Občutek imate, da stvari ne gredo v smer, ki ste si jo začrtali na začetku.

TEHTNICA – Malo lažje boste zadihali. Energija Lune v znamenju ognjenega Leva vam bo pomagala pri novih idejah, ki jih boste predstavili svojim prijateljem.

ŠKORPIJON – Luna v levu vas podpira in prinaša nove premike, predvsem na partnerskem področju, tako v poslovnem kot tudi zasebnem smislu.

STRELEC – Dan bo pod vplivom Lune v ognjenem Levu in nove zamisli se vam bodo podile po glavi. Ugotovili boste, da je čas za spremembo življenjskega sloga.

KOZOROG – Luna bo v samozavestnem levu in tudi vi boste samozavestnejši. Partnerju boste pokazali na odločnejši način svojo namero o spremembi.

VODNAR – Danes bo počutje malo slabše, saj vas bo vpliv Lune v znamenju nasprotnega Leva vznemirjal. Partner, čustveni ali poslovni, bo želel, da se podredite.

RIBI – Luna v levu vas bo preveč vznemirjala, a vam obenem pomagala k samozavestnejšemu pristopu v službi. Končno boste postavili svoje želje v neki okvir.