Tedenski horoskop

Želja po druženju se bo krepila in odlično počutje bo sledilo

Andreja Novak, astrologinja
13. 11. 2022, 15.31
Posodobljeno: 13. 11. 2022, 15.36
Deli članek:

Dobri dnevi, ko se bodo nekatere stvari zaključile same po sebi, nekaj pa bo tudi na vas, da poveste, kako si želite.

Dreamstime
»S hvaležnostjo se odpiram obilju in ljubezni, ki ju enako sproščeno dajem in sprejemam.«

Ker Merkur prehaja v znamenje strelca, se bo ozračje med ljudmi sprostilo in praznovanja bodo začela spet kazati svojo moč. Želja po druženju in potovanjih se bo krepila in sledilo bo odlično počutje, s tem pa tudi kreativnost in nove ideje.
Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čim bolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»S hvaležnostjo se odpiram obilju in ljubezni, ki ju enako sproščeno dajem in sprejemam.«

Oven
LJUBEZEN
Usoda vas bo vodila skozi potrebne čustvene preobrate, v katerih uživate bolj, kot priznate. Ne igrajte žrtve, da si pridobite pozornost, raje iskreno povejte, kaj si želite. Uresničilo se vam bo.
ZDRAVJE
Ne bodite črnogledi, vztrajajte v vsem, česar se boste lotili, in v vsem, kar je treba urediti. Tako boste prestopili cono udobja in pozitivno vplivali na svoje počutje.
DENAR
Zaključevali boste nekatere zadeve v službi, kar vas bo naredilo čustvene in ponosne na vse, kar ste dosegli. Odprti boste za vse pogovore in se z lahkoto zmenili tudi takšne stvari, ki se zdijo zelo neizvedljive. Skozi besede si boste ustvarjali prihodnost, a drugače, kot si boste predstavljali. Mimobežni pogovori vas bodo namreč navdihnili in povezali z ljudmi, ki vam bodo dali priložnosti za sodelovanje.
Kje vas čaka sreča?
Pomirite odnose s sosedi in se opravite na tiste izletne točke v bližini, o katerih ste govorili v preteklosti. Dovolite si biti človeški in dosegli boste več podpore, kar vas bo osrečilo.

Bik 
LJUBEZEN
Želeli boste biti vzgled za dobre spremembe in harmonijo doma, a se bodo v vas aktivirale nestrpnost, pa tudi iskrice strasti, ki vas bodo vodile čisto po svoje in boste težko razložili domačim, kje ste.
ZDRAVJE
Privoščili si boste čas zase in se posvetiti počitku ter vsemu, po čemer hrepenite že lep čas. A se bodo kmalu prebudila globlja čustva, ki jih boste morali razrešiti, nekatera tudi v živo.
DENAR
Če ne boste pazljivi, boste morali na novo postavljati stvari, ki ste jih že pred nekaj časa, kar pa vam bo tokrat vzelo več časa in energije. Bolj jasno in natančno se boste morali izjasniti, kaj želite. Morda boste obnovili neki posel, ki ste ga v preteklosti začeli, pa zdaj spet vidite smisel v njem.
Kje vas čaka sreča?
Zvezde vas bodo podpirale pri hitrih in nenadnih odločitvah. Bolj ko boste ekstravagantni, boljše rezultate boste dosegli, kar vas bo seveda osrečilo. Zato sledite svoji intuiciji. Namesto da se jezite na druge in ste nestrpni, to energijo usmerite v ključne spremembe, ki si jih želite.

Dvojčka 
LJUBEZEN
Čustveno boste razdvojeni, saj boste želeli še naprej loviti sanje, a boste morali poskrbeti za bolj konkretne stvari. Ne žalujte, lotite se dela. Kmalu vam bo jasno, kako boste izpolnili svoje želje, samo predajte se srcu in strasti do vsega.
ZDRAVJE
Precej bolj sproščeni boste, kar bo vplivalo na vsa področja življenja. Ne boste iskali potrditve zunaj sebe, ampak se boste pomirili s sabo in na neki način zelo blagodejno delovali na vse okoli sebe. 17. novembra pride Merkur v znamenje strelca, kar vas bo aktiviralo v bolj srečno počutje.
DENAR
Lotili se boste določenih podvigov, ki pa bodo morali počakati na svoj zaključek, saj se bo kar nekaj stvari ustavljalo. Če boste vztrajni in hkrati razmišljali o optimalnih rešitvah, se bo razvilo marsikaj dobrega.
Kje vas čaka sreča?
Domišljija se vam bo sprostila. Okoli sebe boste spet začeli čututi ljubezen in naklonjenost, kar vas bo osrečilo. S partnerjem se boste močno povezali v skupnih projektih. Če ste samski, je zdaj dobro obdobje za strastne zmenke in sproščene pogovore.

Rak 
LJUBEZEN
Iskali boste potrditve bližnjih, a manj kot v preteklosti, saj boste bolj razbremenjeni bremen preteklosti. To vas bo navdihnilo in želeli boste pomagati drugim. A počakajte, ne reagirajte takoj, navadite se biti sami v svoji koži.
ZDRAVJE
Odlično se boste počutili, saj imate po dolgem času vse »čisto«. Tako fizično, dom, kot psihično, svoje telo. Zdelo se vam bo, da sijete povsod, kamor pridete. In res bo tako. Polni boste navdiha in morda vam bodo darila dobesedno padala z neba.
DENAR
Želeli boste poiskati nove poti, a vas bodo tradicionalne stvari preveč obremenile in boste želeli tako sodelovati. Zato boste blokirali dobre rešitve, ki bi vas osrečile. Ne iščite krivca, samo hitreje odreagirajte na spremembe ter naredite vse, kar je treba. Sprostite se in pokažite, da znate narediti stvari optimalno.
Kje vas čaka sreča?
Zavedajte se sprememb v svojem počutju in negujte boljše počutje. Ne izzivajte usode takoj, ko ste boljše. Ko pa boste dojeli, da je dobro, da ste ves čas v dobri koži, bo to k vam res pritegnilo pravo srečo.

Lev 
LJUBEZEN
Strast vas bo prevzela in ne boste mogli več poslušati starih izgovorov, zato se boste v sebi odločili za spremembe, a jih boste zadržali zase, dokler bo šlo. To vam bo okrepilo samozavest. Obremenjeni boste s preteklostjo, ki vas bo ovirala pri novi ljubezni in idejah za prihodnost. Razmišljali boste o rešitvah, a jih boste potiskali pod preprogo.
ZDRAVJE
Čas letnih obračunov je. Vse, kar vam duši, boste morali opustiti, če želite ohraniti vitalnost v svojem življenju. Zadnji krajec v vašem znamenju bo namreč 16. novembra močno vplival na vaše počutje. Če se tega ne boste zavedali ali upoštevali, boste to kar kmalu čutili kot pretirano breme.
DENAR
Sprostite se in usmerite svojo pozornost v stvari in ljudi, ki so vam pomembni, vse ostalo pa ignorirajte. Videli boste, da kar bo odpadlo ali se odmaknilo, je bilo potrebno in smiselno.
Kje vas čaka sreča?
Več starih stvari se bo sprostilo, bolj boste sproščeni v ljubezni, imeli boste več občutka svobode in sreče do življenja. Zato ne čakajte, samo opustite prvo stvar, vse ostalo bo sledilo.

Devica 
LJUBEZEN
Samozavestni boste na podlagi starih uspehov in želeli posebno obravnavo pri nasprotnem spolu. Jezilo vas bo, če vam ne bodo izkazovali želene pozornosti. Bodite vi pobudnik tega, kar želite, saj boste s tem osrečili vse.
ZDRAVJE
Sproščeni boste ali zaljubljeni. Pomirili se boste s sabo in zelo blagodejno delovali na vse okoli sebe. Intuicija vam bo dobro delala, a ji ne boste upali slediti, saj vas bo lahko vodila v objem osebe, ki se je malo bojite. A to bo okrepilo vaše dobro počutje.
DENAR
Želeli boste naredili vse naenkrat, zato boste spremljali priložnosti in čakali na svoj pravi trenutek. Pazljivo, da si z besedami na hitro ne uničite vsega, kar vam je najpomembneje.
Kje vas čaka sreča?
17. novembra pride Merkur v znamenje strelca, kar vas bo potisnilo v potovalno mrzlico in imeli boste željo po dogodivščinah. Domišljija se vam bo sprostila, začeli boste spet videti ljubezen in naklonjenost okoli sebe. Če ste samski, je zdaj dobro obdobje za strastne zmenke in sproščene pogovore, kar vas bo osrečilo.

Tehtnica 
LJUBEZEN
Pripravite se na ognjevit teden, saj Venera prehaja v znamenje strelca. Čutili boste ogenj strasti, ki v vas prižiga veselje do življenja in vsega delovanja. Pomembno bo, da opazujete svoje misli in se odločite za negovanje pozitivnih. Samo tako boste lahko ogenj zares doživeli in se v pozitivni smeri odprli tudi strasti v dvoje.
ZDRAVJE
Sistematično se boste lotili generalnega čiščenja, kar vam bo končno uspelo v detajle, kot si želite. Sproščeni boste in imeli dovolj časa za konkreten razmislek o vseh želenih spremembah.
DENAR
Srečni boste, ker bodo šle nekatere stvari povsem po vaših željah. Hkrati pa se boste zavedali, da s tem sprejemate več odgovornosti, kot bi si želeli, zato boste zelo previdni, komu boste kaj obljubili.
Kje vas čaka sreča?
Sledite svoji intuiciji in duši, ki vas bo pripeljala do pravih odgovorov. Če ste v zvezi, dovolite, da se pokaže ljubezen, ki še živi med vama, če pa ste samski, pa se predajte dogajanju. Sreča bo namreč prihajala skozi odprto srce.

Škorpijon
LJUBEZEN
Ne boste se več mogli skriti, saj boste v ospredju in vsi se bodo spomnili na vas. Želeli bodo vašo pomoč ali »poravnavo« starih zadev. Ljubezen bo dobra motivacija za vse.
ZDRAVJE
Navzven boste umirjeni in stabilni, a navznoter vse prej kot to. Ker ne boste želeli pokazati svoje ranljivosti, se ne boste izpostavljali, temveč samo želeli, da vse čim prej mine.
DENAR
Pozornost bo šla na odnose, na prijatelje in dogajanjem okoli njih. Morda jim boste stali ob strani pri njihovih večjih spremembah glede posla, projektov in vseh materialnih dobrin, ki jih bodo tudi z vašo pomočjo oz. nasveti urejevali zalo uspešno. Pri tem boste glavni motor pri novih uspešnih projektih. Videti je, da boste s tem poravnali nekatere stare dolgove oz. karmo, česar se ne boste niti zavedali.
Kje vas čaka sreča?
Pomoč drugim in sodelovanje v vsem vam bo dalo veliko zadoščenje. Čutili boste globok mir in sožitje ter srečo v sebi. Morda vas bo to povezalo s posebno osebo na čisto nov način, poln ljubezni in sproščenosti.

Strelec 
LJUBEZEN
Z iskrenimi besedami boste veliko dosegli. Venera in Merkur prehajata v vaše znamenje. To pomeni, da boste izjemno sproščeni in komunikativni v smeri ljubezni. Blagoslovi Venere vas bodo prenovili in vas odprli za ljubezen, tako da imate samski v tem obdobju najboljše možne pogoje, da srečate ljubezen svojega življenja.
ZDRAVJE
Odlično počutje vas bo podpiralo v vseh dejavnostih. Bolj ko boste dinamični, bolje se boste počutili.
DENAR
Dobili boste priložnosti za povečanje obilja ali ureditev nekaterih materialnih dobrin. Ni nujno, da jih boste sprejeli, saj se vam bodo prioritete spremenile. Morda boste želeli le malo lenariti.
Kje vas čaka sreča?
Ne zapravite lepih priložnosti za preveč besed, temveč podporo zvezd uporabite za razmislek in pogovor s sabo. Osrečilo vas bo, če si končno priznate svoje najbolj skrivne želje. Navdih, ki ga boste čutili v tem času, ne bo večen, zato pohitite in ne zgubljajte časa za skrbi in dvome, temveč se usmerite v uresničitev svojih srčnih želja.

Kozorog
LJUBEZEN
Možnosti za spremembe so odprte. Nedostopni boste za prehitre spremembe, a ko se bodo pojavila nežna čustva kot razlog za spremembo, boste hitro sodelovali. Ne boste se mogli odmakniti od ljubezni, ki vas bo čisto spremenila.
ZDRAVJE
Ne glede na to, kaj boste počeli, boste v ospredju, saj se boste odlično počutili in boste želeli to deliti z drugimi. Pokažite svojo novo podobo in se ne skrivajte več za starimi zgodbami in čustvi, ki niso več aktualni.
DENAR
Sprejmite nagibe usode in podporo zvezd. Vse sprejemajte z radovednostjo in odprtim srcem, da vidite, kaj vam posamezna stvar aktivira ali prinaša in dovolite, da se v vas in okoli vas vse uredi v najlepšem redu. V vas se namreč ustvarja višji smisel, večji red, iz katerega se potem vse postavi na svoje mesto.
Kje vas čaka sreča?
Sprejmite darila življenja in se samo odzivajte z zbranostjo na svoja čustva in dejanja ter opustite vse misli na preteklost. Tako vas bodo novosti osrečile in navdušile. Možnosti so, da se vam uresniči vse, po čemer ste odkrito ali na skrivaj hrepeneli.

Vodnar
LJUBEZEN
Jasno boste postavili svoje prioritete, a boste preveč polni idej, da bi lahko mirovali. Zato boste delovni v vseh pogledih, hkrati pa boste imeli vse pod nadzorom, kar vam bo ustrezalo. Tako boste čutili varnost v srcu in v dvojini.
ZDRAVJE
Dober navdih vas bo vodil in odlično boste izpeljali številne ideje, tudi za okrepitev svojega počutja. Če boste potrebovali oddih ali čas zase, ga posvetite meditaciji, saj boste skozi to dobili najboljšo podporo, ki vam bo okrepila tudi dobro počutje.
DENAR
Sledili boste dogajanju v službi in postali junak, saj vam bo uspelo pomiriti sprte strani. Zelo neposredni boste v komunikaciji, saj se vam bo zdelo, da vas drugače ne razumejo.
Kje vas čaka sreča?
Skozi vse dogajanje boste imeli možnost odkriti nekatere talente, ki ste jih čisto zanemarili v preteklosti, a vam bodo zdaj prinesli veliko sreče, veselja, lahko pa tudi denarja. Hkrati boste imeli dobro podporo, da te dejavnosti povsod dobro predstavite, saj vam bodo ljudje izjemno naklonjeni.

Ribi 
LJUBEZEN
Pridobili boste na moči v ljubezni, a vam ne bo čisto jasno, kako se je to zgodilo, saj ne boste nič načrtnega delali v tej smeri. Sprejemanje odgovornosti bo spremenilo vaš način dojemanja življenja tudi v partnerstvu.
ZDRAVJE
Zaradi preutrujenosti boste morda preveč občutljivi pri stikih z ljudmi ter se boste zato težko odločali za obiske in druženja. V tem času se nujno izogibajte spremljanja rednih poročil na televiziji ali kjerkoli drugje. Izogibajte se pretirani uporabi interneta.
DENAR
Odlično delo boste opravili in za to dobili večji vpliv. A bodite pozorni, da ga ne »pokurite« prehitro s preveč zaupljivim obnašanjem, saj ne bodo vsi iskreni v svojih besedah in dejanjih.
Kje vas čaka sreča?
Zelo vam bodo koristili meditacija pa tudi poslušanje glasbe in stik s kakovostno umetnostjo, ki vam bo dobesedno vračala porabljeno energijo. Na ta način se boste tudi bolj kakovostno naspali, kar vas bo osrečilo in boste bolj sledili vsem idejam, ki vas bodo odprle za življenje na boljši način.