Astrologija

Horoskop za soboto, 12. novembra

Danaja
12. 11. 2022, 06.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v raku, ob 13.48 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Danes bo Luna prešla v ognjenega leva, kar bo na vas delovalo osvežujoče. Kljub optimizmu pa vas bodo nepotrpežljivi in arogantni ljudje malce vznemirjali.

BIK – Zanimive povezave med Luno v znamenju leva in vašim znamenjem bodo dobro vplivale na vas. Imeli boste veliko dodatne energije, ki ste jo že pogrešali.

DVOJČKA – V službi ste čedalje bolj uspešni, zato boste tudi samozavestni. Današnja Luna v levu, ki ji bo pomagala povezava med Venero in Luno, bo zmagovalna.

RAK – Luna v levu vas bo spodbujala k urejanju zadev, povezanih z domom in širšim sorodstvom. Določene ideje o preureditvi bivalnih pogojev pa so nerealne.

LEV – Danes Luna prehaja v vaše znamenje in dobri odnosi z bližnjimi bodo za vas zelo pomembni. V slogi je moč in tudi delo na novih projektih tako lažje poteka.

DEVICA – Luna v levu vam ne bo povzročala ravno napadov veselja, a boste zadovoljni, da vam je uspelo opraviti projekt, ki je bil pod drobnogledom znancev in prijateljev.

TEHTNICA – Napeti boste, predvsem zaradi neprijetne Lune v levu, ki bo upadala proti zadnjemu krajcu. A boste imeli več energije in delo boste lažje opravljali.

ŠKORPIJON – Malenkost boste otožni in otopeli, saj boste hrepeneli po nekom, ki vam zelo veliko pomeni, a dejansko ne pokaže svojih pravih čustev do vas.

STRELEC – V popoldanskem času boste polni energije, ki vam jo bo dajala tudi energetsko bogata Luna v levu, zvečer pa si boste morali priznati utrujenost.

KOZOROG – Danes bo za pragmatične kozoroge dan ljubezni. Čudovita povezava med Venero in Luno v raku bo končno sprostila in otoplila odnose s partnerjem.

VODNAR – Luna v levu bo spodbujala vaše razmišljanje o tem, ali ste na pravem mestu. V zadnjem času vas močno morijo poslovne težave, kar vam jemlje energijo.

RIBI – Ponedeljek boste dočakali energetsko bolj slabo, kar vam bo povzročala Luna v levu. Sicer pa vam nenehna pretirana samozavest lahko celo škodi.