Astronapoved

Horoskop za četrtek, 10. novembra

Danaja
10. 11. 2022, 07.16
Posodobljeno: 10. 11. 2022, 14.16
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Danes bo Luna še zmeraj v dvojčkih in končno bosta s sodelavcem uskladila delo pri projektu, ki vas čaka. Na splošno je zelo dober čas za dogovore.

BIK – V pozitivnem duhu se končujejo projekti, ki ste jih začeli letos, in zelo verjetno žanjete pozitivne rezultate truda, ki je trajal cele mesece. Doma boste malo napeti.

DVOJČKA – Luna v vašem znamenju vam ugaja, a čutite nekakšno napetost. Danes boste čutili očitno olajšanje. V službi boste s sodelavci pretresli celotno dogajanje.

RAK – Izkoristite Luno v dvojčkih do konca. V službi ne pozabite izprazniti predalov in preverite, ali je vse tako, kot mora biti, saj se vam rado zgodi, da kaj pozabite.

LEV – V službi bodo razmere malenkost napete, ne pustite se zmesti določenim sodelavcem, ki bodo širili napačne informacije. Prijatelji vam bodo povzročali težave.

DEVICA – Dobra volja se bo danes nadaljevala. Bleščečih nekaj dni v službi bo pokazalo na vaš dolgoletni trud in nadrejeni bodo opazili, kako pomemben člen ste.

TEHTNICA – V tem času se zaključuje precej projektov, ki ste jih začeli pred dopusti. Večinoma so zelo uspešni in že od včeraj čutite, končno, nekaj ponosa.

ŠKORPIJON – Izvrstno počutje se bo preneslo na turoben službeni vsakdanjik. Sodelavec vam bo predstavil projekt, ki bi ga lahko vodila skupaj. Delo boste sprejeli.

STRELEC – V tem času se določeni odnosi, ki ste jih gradili skozi daljše obdobje, končujejo. To ni vedno negativna stvar, morda se samo posloven odnos bliža h koncu.

KOZOROG – V službi boste nezadovoljni, saj se vam kljub dobremu finančnemu stanju zdi, da niste na pravi poti in da je v življenju še kaj drugega kot plačevanje računov.

VODNAR – V službi boste sproščeni in dobre volje. Morda boste končno opazili določene pomanjkljivosti pri trenutnem projektu in jih samoiniciativno popravili.

RIBI – V tem času ste prejeli nekaj zanimivih novic in od vas je odvisno, kako se boste na njih odzvali. Morda so vam ponudili službo na povsem drugem koncu sveta.