Astronapoved

Horoskop za torek, 8. novembra

Danaja
8. 11. 2022, 05.20
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v biku. Kaj to pomeni, ve le "stroka".

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Dopoldne bo zbranost pri delu oslabljena, saj bo opoldne lunin mrk. Popoldne bo že bolje, opravite le najnujnejše.

BIK – Polna luna v vašem znamenju in mrk lahko povzročita, da komu preveč odkrito in strastno poveste svoje mnenje. Zadržite se, da okolice ne prestrašite.

DVOJČEK – Precej napeto vzdušje v službi ali pri poslu vas bo danes prisililo, da se malo oddaljite in si priznate, da je življenje dosti več kot le obveznosti.

RAK – Danes lahko pričakujete precejšnjo podporo prijateljev. Čeprav ste se zadnje čase počutili, kot da imate smolo, boste dobili dokaz, da ni tako.

LEV – Danes boste kljub mrku začutili moč, ki vam jo daje ljubezenska zveza. Žal boste morali počasi sprejeti tudi dolžnosti in rutino, ki jo prinaša stalnost.

DEVICA – Intenzivno boste razmišljali o svojih prihodnjih nalogah in priložnostih, ki vas čakajo. Sodelavci bodo zmedeni, pomagajte jim s svojim trdnim stališčem.

TEHTNICA – Polna luna v znamenju čutnega bika vas bo precej vznemirjala in danes boste komaj čakali, da mine delovnik in boste lahko odhiteli domov.

ŠKORPIJON – Danes raje ne sprašujte prijateljev za mnenje o vašem trenutnem čustvenem doživljanju, saj vas lahko napačno razumejo.

STRELEC – Slabše počutje, ki je posledica obremenjenosti, vas bo danes prisililo k predahu. Mrk ni pravi čas za akcijo, zato se umirite.

KOZOROG – Kljub mrku boste dokaj dobro razpoloženi in polni delovnega elana ter ustvarjalnosti. Sprememba, ki jo prinaša mrk, obeta napredovanje.

VODNAR – Luna bo danes dopolnjena v biku in pričakujete lahko, da bodo bližnji opazili vaše skrbi ter vas bodo spraševali o vzrokih vašega vedenja in umika.

RIBI – Sodelavci vas bodo danes obremenjevali s prošnjami za pomoč. Zdelo se vam bo, da malo izkoriščajo vašo pripravljenost pomagati.