Astro

Horoskop za nedeljo, 13. novembra

Danaja
13. 11. 2022, 08.12
Posodobljeno: 13. 11. 2022, 09.03
Deli članek:

Kako vam bo naklonjen današnji dan?

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Nedelja bo umirjena, saj bo upadajoča Luna v družinskem raku vplivala na vas tako, da boste manj časa posvečali službi in ambicijam, ki jih imate v zvezi s kariero.

BIK – Dan bo v znamenju upadajoče Lune v sorodnem raku, njen vpliv pa bo pomagal krepiti prijateljske vezi s sodelavci. Pričakujete lahko nesebično pomoč.

DVOJČKA –  Današnji dan bo v znamenju močne energije med Neptunom in Merkurjem, ki bosta okrepila vašo ustvarjalno moč. To je neverjeten čas tudi za romantične povezave.

RAK – Pod vplivom Lune v vašem znamenju boste dobre volje in pripravljeni na premike v svojem življenju. Dosti manj boste očitali drugim njihove pomanjkljivosti.

LEV – Danes je odličen čas za druženje, predvsem z ženskimi družinskimi člani, in čas, ko boste malce pozabili na stres. Levčki včasih potrebujete več nežnosti.

DEVICA – Luna bo danes prehajala družinskega in pasivnega raka, kar vas bo spravljalo v slabo voljo. Občutek imate, da zadnje čase stvari ne gredo v smer, ki ste si jo začrtali

TEHTNICA – Povezava med Merkurjem in Neptunom bo povzročila, da boste zelo dobro izražali svoja občutja. Mogoče je čas, da jih na primeren način ubesedite.

ŠKORPIJON – Sonce v vašem znamenju vas podpira in vam prinaša neke nove premike, predvsem na partnerskem, zasebnem področju, a tudi v poslovnem smislu.

STRELEC – Strelce čaka zanimiv dan, poln obveznosti, predvsem s finančnega področja. Povezava med Neptunom in Merkurjem bo namreč okrepila vašo moč.

KOZOROG – Danes boste dobre volje in odločni. Imeli boste tudi dovolj energije, vseeno pa še ne pričakujte velikih sprememb. Na poslovnem področju bo viden napredek.

VODNAR – Vaše počutje bo zelo nihalo, saj se ne boste mogli izogniti dokaj črnim mislim. Preprosto boste imeli občutek, da se v svojem okolju ne znajdete več.

RIBI – Danes vas bo upadajoča Luna v znamenju nežnega raka zazibala v sanjarjenje in lepa ljubezenska čustva bodo zgladila ostre robove vsakodnevnega boja.