Astro

Horoskop za ponedeljek, 14. novembra

Danaja
14. 11. 2022, 05.56
Deli članek:

Kako bo luna v znamenju Leva vplivala na nov začetek delovnega tedna?

Profimedia
Luna se nahaja v znamenje ognjenega Leva.

OVEN - Danes bo Luna prešla v ognjenega Leva, kar bo na vas delovalo osvežujoče. Kljub optimizmu vas bodo nepotrpežljivi in arogantni ljudje vznemirjali.

BIK - Zanimive povezave med Luno v znamenju Leva in vašim znamenjem bodo dobro vplivale na vas. Imeli boste veliko dodatne energije, ki ste jo v prejšnjih dneh prav pogrešali.

DVOJČKA - Zavedali se boste, da ste v službi čedalje bolj uspešni in zato boste tudi bolj samozavestni. Današnja Luna v Levu, ki ji bo pomagala povezava med Venero in Luno bo zmagovalna.

RAK - Današnja Luna v Levu vas bo spodbujala k urejanju zadev povezanih z domom in vašim širšim sorodstvom. Neke ideje o preureditvi bivalnih pogojev so popolnoma nerealne.

LEV - Danes Luna prehaja v vaše znamenje in dobri odnosi z bližnjimi bodo danes za vas izredno pomembni. V slogi je moč in tudi delo na novih projektih tako lažje poteka.

DEVICA - Luna v Levu vam ne bo ravno povzročala napadov veselja, a vseeno boste veseli, da vam je uspelo opraviti nek projekt, ki je bil pod drobnogledom vaših znancev in prijateljev.

TEHTNICA - Zelo napeti boste, predvsem zaradi neprijetne Lune v Levu, ki bo upadala proti zadnjemu krajcu. Sicer boste imeli več energije in tudi delo boste lažje opravljali.

ŠKORPIJON - Danes boste malenkost otožni in otopeli, saj boste hrepeneli po nekom, ki vam izredno veliko pomeni, a dejansko ne pokaže svojih pravih čustev do vas, čeprav tudi vi čutite, da ni ravnodušen.

STRELEC - V popoldanskem času boste polni energije, ki vam jo bo dajala tudi energetsko bogata Luna v Levu, v večernem času pa boste morali priznati, da ste precej utrujeni in si želite le počitka. Kaže, da vam ne bo uspelo prav veliko počivati, saj se bodo okoliščine spreminjale iz trenutka v trenutek in zaplete boste morali reševati sproti.

KOZOROG - Današnji dan bo za pragmatične Kozoroge pravi dan ljubezni. Čudovita povezava med Venero in Luno v Raku bo končno sprostil in otoplil odnose z vašim partnerjem.

VODNAR - Luna v znamenju ognjenega Leva bo spodbujala vaše razmišljanje o tem, ali ste na pravem mestu. V zadnjem času vas močno morijo poslovni problemi, kar vam jemlje energijo.

RIBI - Ponedeljek boste dočakali energetsko bolj slabo počutje, ki vam ga bo povzročala Luna v Levu. Sicer vam nenehna pretirana samozavest lahko škodi, saj ste trenutno v formi.