Astronapoved

Horoskop za sredo, 21. septembra

Danaja
21. 9. 2022, 05.28
Posodobljeno: 21. 9. 2022, 13.38
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v levu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Vpliv današnje Lune v znamenju leva v povezavi z Jupitrom vam bo resnično odpiral možnosti osebnega napredovanja. Izkoristite dan, kot veleva latinski pregovor.

BIK – Zadovoljni boste s potekom delovnega dne in veseli, da vam je uspelo urediti določene zadeve. Prijetno druženje v popoldanskem času bo v vas vzbudilo pozitivnost.

DVOJČKA – Dopoldne se boste kljub živčnosti, ki jo zadnje čase čutite v delovnem okolju, bolje znašli. Luna v ambicioznem levu bo končno spodbudila vašo tekmovalnost.

RAK – Počutje bo boljše kot v preteklih dneh, saj vam bo kljub zahtevnemu delu, ki vas čaka v službi, uspelo dokončati, kar ste si zamislili. Izkoristite dobre vibracije.

LEV – Luna bo v vašem znamenju. To bo vašo osredotočenost premaknilo na vas in vaše težave, in ne na težave drugih. Ker bo v lepi povezavi z Jupitrom, boste širili svoja obzorja.

DEVICA – Težave, ki jih imate doma, se bodo zaradi zunanjih okoliščin in denarnih skrbi stopnjevale. Ne popuščajte, saj želite vsem samo dobro. Analizirajte pretekle postopke.

TEHTNICA – Luna v močnem levu vam bo dala nekaj tiste odločnosti, ki ste jo v zadnjem času izgubili. Nekdo, ki vas ima rad, vas bo presenetil z zanimivim povabilom.

ŠKORPIJON – Zjutraj boste polni veselja do življenja. S pametnim nasvetom boste znali poskrbeti za dobro delovno vzdušje. Popoldne se boste dogovorili za sproščen klepet.

STRELEC – Luna bo vplivala na vaše spominske sinapse in ves dan boste živeli v preteklosti. Spominjali se boste dogodkov in nostalgično razmišljali, kako je bilo včasih bolje.

KOZOROG – Komaj boste čakali na konec delovnega dne. Mnogo zadev boste morali urediti. Tudi doma boste precej dejavni, vendar vas bo tokrat delo navdihovalo.

VODNAR – Poslovne zadeve se bodo za vas ugodno razvijale, paziti morate le, da svoje načrte obdržite pri sebi in ne govorite o njih. Popoldne boste sproščeni.

RIBI – Čustveni nemir, ki se v vas poraja že dlje časa, se bo danes stopnjeval. Želeli boste razčistiti določene odnose, a lahko se zgodi, da boste po preveč analizirali.