Astronapoved

Horoskop za torek, 20. septembra

Danaja
20. 9. 2022, 05.34
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v raku, ob 22.37 se pomakne v leva.

Pixabay
Horoskop

OVEN – Danes boste uživali vsi, ki ste sveže zaljubljeni, ali tisti, ki želite svojo zvezo obnoviti. Venera bo v lepi povezavi z Uranom in obeta nepričakovan obrat na bolje.

BIK – Danes boste uspešno združevali poslovno in zasebno področje ter se pri tem še zabavali. Luna bo večino dneva v družinskem raku in vam prinašala mir.

DVOJČKA – Končno boste svojim sodelavcem dopovedali, kaj v resnici pričakujete od njih in na kakšen način naj vam priskočijo na pomoč. Dobre volje boste ves dan.

RAK – Luna v vašem znamenju vas bo danes motivirala, da končno uredite svoje finance. Čeprav zadnje čase vaš zaslužek ni bil ravno majhen, boste hrepeneli po več.

LEV – Današnja Luna v znamenju čustvenega raka vas bo spodbujala k novim začetkom in vam dajala upanje, da boste rešili zapleten poslovni problem.

DEVICA – Luna bo popoldne v praznem teku in bo nato prešla v leva. Težko vam bo, saj ne boste prepričani, ali so čustva simpatije iskrena. Dobro bo, če se poglobite v svoja.

TEHTNICA – Samski boste ugotovili, da vas nekdo vztrajno opazuje, kot da vam bi želel nekaj sporočiti. Želi vam povedati, da ste mu/ji všeč, a se za zdaj še boji zavrnitve.

ŠKORPIJON – Precejšnje čustveno nihanje vas bo obhajalo danes. Navdušeni boste nad potekom dogodkov. Nekateri lahko v kratkem pričakujete vodstveni položaj.

STRELEC – Luna v znamenju pasivnega raka vam bo vrnila nekaj moči in vere v vaše življenje. V tem času energijo uporabite za delo na vrtu in shranjevanje pridelkov.

KOZOROG – V tem času se vam dogaja mnogo zanimivih stvari, čeprav ste komaj prišli z dopusta. Kljub lepim obetom vas čaka še nekaj razčiščevanja preteklih zadev.

VODNAR – Doma boste imeli več nesporazumov s partnerjem, in ker ga boste krivili, da je vse kreganje posledica tega, da vas v preteklosti ni poslušal, se lahko močno spreta.

RIBI – Zadnje čase se s partnerjem bolj malo pogovarjata in danes bo primeren dan, da končno začneta spet lepo komunicirati. Stvarno razmišljanje bo uspešno.