Astronapoved

Horoskop za petek, 12. avgusta

Danaja
12. 8. 2022, 05.19
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v vodnarju, ob 20.44 preide v ribi.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Današnji ščip bo manj stresen, saj bo še do poznega večera Luna v družabnem vodnarju. Okoli poldneva boste občutili napetost na finančnem področju.

BIK – Danes boste dosegli dogovor v službi, a žal posebne podpore ne boste prejeli. Čustveno napetost boste sprostili zvečer, ko Luna prestopi v ribi.

DVOJČKA – Prijeten dan je pred vami, danes boste kljub ščipu obnovili svojo energijo in zlahka premagovali manjše napetosti, ki se bodo pojavile na delovnem mestu.

RAK – Svoje želje boste usmerili k določenim ciljem, tako poslovnim kot ljubezenskim. Predvsem bo v vas zorelo spoznanje, da morate nekaj temeljito spremeniti.

LEV – V službi večjih težav ne boste imeli. Vsi dogodki se bodo odvijali po nekem ustaljenem ritmu, tako da bo že malo dolgočasno in preveč predvidljivo za vaš okus.

DEVICA – Končno boste dočakali neko spremembo na delovnem mestu, ki jo boste čez čas ocenili kot pozitivno, danes pa boste oklevali, saj bo vzdušje precej napeto.

TEHTNICA – Luna v vodnarju, ki predstavlja vašo hišo ljubezni, bo sprostila napetost in prav lahko se zgodi, da vas bo nekdo razveselil s svojo pozornostjo.

ŠKORPIJON – Danes bo doma zelo sproščeno in prijetno. Razveselila vas bo prijetna sprememba, saj boste popoldne dobili prijeten in zabaven obisk.

STRELEC – Stari pregovor pravi, da je v ljubezni in vojni vse dovoljeno. Malo si ga priredite in ga vključite posel. V zadnjem času se je pojavila izjemna poslovna priložnost.

KOZOROG – Prav veseli boste, da je danes še ves dan Luna v družabnem vodnarju, tako boste razrešili več komunikacijskih zapletov s sodelavci.

VODNAR – Polna luna v vašem znamenju vas bo spodbudila k dejavnosti, žal pa se lahko zgodi, da si bodo vašo delavnost škodoželjni razlagali kot ambicijo.

RIBI – Polna luna v vaši sanjski hiši vas bo spravila v stanje utrujenosti. Danes boste dan izkoristili za počitek. Če niste na dopustu, si privoščite vsaj vikend odklop.