Astronapoved

Horoskop za sredo, 10. avgusta

Danaja
10. 8. 2022, 05.17
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v kozorogu, ob 20.45 preide v vodnarja.

Profimedia

OVEN – Luna v znamenju ambicioznega kozoroga bo preusmerila vaše težnje k poslovnemu uspehu. Veselili se boste priložnosti, ki vas čakajo.

BIK – Venera, nebeška vladarica vašega znamenja, je še vedno v znamenju nežnega raka. Čas je, da se spopadete s svojimi strahovi in se podate na lov za dogodivščinami.

DVOJČKA – Luna bo v znamenju zemeljskega kozoroga do večera in soočali se boste z občutki krivde, ker se ne posvečate dovolj službi in zanemarjate obveznosti.

RAK – Venera, planet ljubezni, bo vašemu znamenju prinesla šarm in eleganco ter malo spogledljivosti. Veselili se boste življenja in si privoščili malo več.

LEV – Luna v omejevalnem kozorogu bo na vas vplivala, kot da bi razgreti stopili pod hladen tuš. Dopoldne boste precej ustvarjalni, a naleteli boste na kup blokad.

DEVICA – Luna bo prehajala v kozoroga, kar boste občutili kot močno željo po ustvarjalnem delovanju. Popoldne boste ob igri z otroki uporabili domišljijo.

TEHTNICA – Danes boste začutili potrebo, da svojim najdražjim ponovno izrazite vso nežnost in ljubezen, ki jo čutite do njih. Pri tem jih boste presenetili.

ŠKORPIJON – Jutranji dogodki ne bodo pokazatelj dneva, saj boste izjemno dobrovoljni. Vaš prispevek k dobremu razpoloženju pa se bo proti večeru umiril.

STRELEC – Finančno področje bo danes v ospredju, saj boste imeli dovolj zatiskanja oči in si boste priznali, da morate na tem področju narediti še marsikaj.

KOZOROG – Vaša želja, da bi urejali svoje zadeve, bo trčila ob omejitve. Mišljenje boste težko prilagajali, a zbrali boste toliko moči, da določite prioritete.

VODNAR – Dan bo po vašem okusu in potrudili se boste, da dokažete sodelavcem, da nimajo prav, ko vas pošiljajo po opravkih. Tudi vi si znate poiskati delo.

RIBI – Luna bo potovala prek kozoroga in na svoji nebesni poti se bo povezala v lep aspekt z Neptunom v vašem znamenju. Porodila se vam bo poslovna ideja.