Astronapoved

Horoskop za četrtek, 11. avgusta

Danaja
11. 8. 2022, 05.31
Posodobljeno: 11. 8. 2022, 08.38
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v vodnarju.

Profimedia
Kaj so napovedale zvezde?

OVEN – Danes bo Luna še v zračnem znamenju vodnarja, tako da boste izjemno povezovalni. Če še niste na dopustu, boste doma naredili samo toliko, kolikor morate.

BIK – Dan pred ščipom boste polni energije in ne bo vam odveč delo, ki vas bo čakalo. Venera danes prestopi v ognjenega leva in vam prinaša pestro dogajanje doma.

DVOJČKA – Luna bo še v znamenju vodnarja, njena energija vas bo spodbujala ter vam dajala zagon in ideje. Pazite na komunikacijo, saj bo nabita s čustvi in polna napetosti.

RAK – Dan pred polno luno v vodnarju bo pustil precej zmede v vaši glavi. Precej občutljivi boste. Popoldne pojdite na slikarsko razstavo, saj boste dojemljivi za umetnost.

LEV – Luna bo še vedno v nasprotnem znamenju vodnarja, poleg tega boste občutili prihod Venere v vaše znamenje. O lepih trenutkih v dvoje boste le sanjarili.

DEVICA – Ste v fazi postavljanja prioritet. Vaša energija je stabilna, zato boste danes naredili več kot prejšnje dni. Posebej pomembni se vam bodo zdeli odnosi.

TEHTNICA – Današnji dan boste naredili nadvse prijeten, saj boste izjemno uživali v družbi prijateljev in znancev. Prav gotovo boste v goste povabili manjšo skupino ljudi.

ŠKORPIJON – Precej zmedeni boste, saj ne boste vedeli, ali so vaše rešitve pravilne. Preden kličete vedeževalske linije in sprašujete za nasvet, se poglobite vase.

STRELEC – Luna v znamenju družabnega in vam podobnega vodnarja vas bo seveda spodbujala. Pri tem boste razgibani, predvsem boste blesteli v športnih dejavnostih.

KOZOROG – Luna bo danes še vedno v sosednjem vodnarju in lahko se boste malo odpočili. Vaša energija se bo počasi spet zbirala in proti večeru boste boljše volje.

VODNAR – Nekdo v vaši bližini bo povzročal težave in vas zelo vznemirjal. Imeli boste občutek, da vas resnično že nadleguje. Ne vznemirjajte se preveč.

RIBI – Danes boste malo zasanjani, a vaše sanjarije bodo tokrat koristne, saj boste sanjarili o določenih poslovnih projektih, ki jih morate izpeljati v prihodnosti. ***null***