Izkoristimo njeno moč

Ob zadnji letošnji super polni luni bo kar pokalo od energij

Tanaaz
10. 8. 2022, 12.34
Posodobljeno: 10. 8. 2022, 12.40
Deli članek:

Vrnite se v mislih na 14. junij. Se spomnite, kaj vas je morda vznemirilo pod sijem tiste prve letošnje super polne lune?

Profimedia
Najboljši način za krmarjenje skozi trenutno energijo je, da se spomnite zdravilnih darov, ki jih prinaša vodnar.

Od junija torej že delamo z energijo serije treh super polnih lun in zdaj, v noči z 11. na 12. avgust, prihajamo do tretje in zadnje super polne lune v letu 2022.

Doseganje te točke na našem potovanju lahko prinese občutek vrhunca ali zaključka. Če lahko prepoznate nekaj, kar vas je vznemirjalo junija, boste morda zdaj, avgusta, ugotovili, da ste na končni točki tega potovanja ali pa ste na točki, kjer je treba sprejeti dokončno odločitev.
Polne lune, še posebej super polne lune, nas vedno opozarjajo na to, kaj moramo izpustiti iz življenja. Prinašajo naše zavedanje o vsem, kar je treba odstraniti, da se lahko razvijamo in premikamo višje na naši poti.

ČISTILNI VODNAR
Avgustovska polna luna pade v zračno znamenje vodnarja, znamenje vodonosca. Vodonosec pa je simbol zdravljenja in preobrazbe. Ima dar zbiranja »vode« – čustvene, psihične energije sveta okoli nas – v svojo posodo in jo očisti z močjo diha, preden jo vrne na Zemljo.
Ker bo energija vodnarja močno žarela pod to polno luno, jo lahko uporabimo za povezavo z darom vodonosca. Moč svojega diha lahko uporabimo za preoblikovanje gostih, težkih, negativnih ali žalostnih energij okoli sebe v nekaj lahkotnejšega, polnega upanja in bolj ljubečega.
Dovolite sočutju, da v tem času izžareva iz vašega srca. Dovolite, da se zaradi avgustovske polne lune počutite polni in vaše srce prepolno ljubezni, ki ste jo prejeli in jo boste še prejemali.
Kot zadnja super luna v letu nam lahko avgustovska prinese tudi zaključek ali nas vodi, da končno dosežemo točko odločitve na našem potovanju. Zdaj morda natančno vemo, v katero smer se moramo obrniti, kam potovati, da dosežemo naš izbrani cilj.

UČITELJ SATURN
Tudi Saturn, gospodar karme, je zelo aktiven pod to polno luno. In kadarkoli je Saturn aktiven, pritiska na nas, da prevzamemo večjo odgovornost za svoja dejanja in zagotovimo, da se gibljemo v skladu s svojim višjim jazom.
Če katerakoli dejanja, ki jih izvajate, niso v skladu z vašo dušo ali če opuščate nekatere svoje odgovornosti, vam lahko ta polna luna prinese to informacijo v zavest.
Lekcije, ki jih prinaša Saturn, so lahko včasih ostre, vendar vedno prinašajo priložnosti za večjo rast. S Saturnom, dokler ste se pripravljeni pokazati, opraviti delo in prevzeti lastništvo nad smerjo svojega življenja, vam bo nudil svojo podporo in vam pomagal doseči višine, za katere niste niti sanjali, da jih lahko. Ko opravite delo, ki ga Saturn postavi pred vas, lahko prinese uspeh, časti in nagrade.

KOZMIČNA ENERGIJA
Avgustovska polna luna je tesno povezana tudi s konjunkcijo Uranovega severnega vozla, ki je velika kozmična energija, s katero delamo ves mesec.
Ta kozmična energija naj bi pretresla stvari in prinesla nestabilnost v stvari, ki smo jih nekoč imeli za stabilne. To se dogaja bolj na globalni kot osebni ravni in lahko sproži težave v zvezi s kmetijstvom, naravnimi viri in financami.
Priča smo mnogim težavam na teh področjih, toda konjunkcija Uranovega severnega vozla bo še naprej razkrivala stvari, kar nam bo pomagalo končno narediti trajnostne, dolgoročne spremembe, ki nas bodo, upajmo, potisnile v višje stanje naše skupne usode!
Na osebni ravni nas lahko polna luna, ki sproži energije Uranovega severnega vozla, spodbudi k razmišljanju o tem, na kaj se lahko zares zanesemo in kako premagati kakršenkoli občutek nestabilnosti, ki se je morda pojavil v našem življenju. Morda bomo morali spremeniti svoje načine prilagajanja ali se odločiti, ali res želimo nadaljevati pot, po kateri potujemo.

MOČ JE V NAS
S sproženo konjunkcijo Saturna in Uranovega severnega vozla se lahko počutimo nekoliko težke ali pa zelo občutljive in čustvene. Pravzaprav se, ko je Saturnova energija močna, lahko počutimo nekako zadušene. In ko je energija Urana močna, se lahko pogosto počutimo vznemirjene, nelagodno ali imamo grozeči občutek, da so spremembe na poti. Luna nato deluje kot ojačevalec naših čustev in vsa ta čustva dodatno napolni.
Najboljši način za krmarjenje skozi vso to energijo je, da se spomnite zdravilnih darov, ki jih lahko prinese vodnar. Ne pozabite, da imamo v dihu moč za uravnavanje svojega uma, telesa in čustev.
Nimamo nadzora nad tem, kaj se dogaja v svetu okoli nas, nimamo nadzora nad dogodki, ki potekajo, imamo pa nadzor nad tem, kako se odločimo pokazati, kako se odločimo ravnati s stvarmi in čemu bomo namenili svojo energijo.

Zavestno se odločite pod to polno luno svojo energijo posvetiti vsemu, kar vas napolnjuje. Zavestno se odločite, da boste stvari videli na način, ki spoštuje vašo resnico in prinaša mir. Dovolite svojemu srcu, da žari kot luna, velika, svetla in polna.