Astronapoved

Horoskop za torek, 9. avgusta

Danaja
9. 8. 2022, 05.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Danes se boste pod vplivom Lune v Kozorogu in lepe povezave z Merkurjem ovni ukvarjali z vprašanji glede vaše kariere. Končno boste začutili premik v pravo smer.

BIK

Biki, ki ste v partnerskem odnosu, boste na preizkušnji, tako da pazite kako boste razreševali konflikte s partnerjem. Pazite se ljubosumja in tem, ki bi jih lahko izzvale.

DVOJČKA

Dvojčki boste danes pridni in prizadevni, če boste dan preživeli v službi, bodo tudi drugi opazili vaš trud. Čustvene napetosti bodo izhajale iz vaše neodločenosti.

RAK

Raki boste danes pod raznimi pritiski razmerij in odnosov. Če ste se preveč zanašali na določeno osebo ali odnos z njo, se boste danes soočali z neprijetnimi resnicami.

LEV

Levi ste zelo družabna bitja in danes lahko pričakujete, da boste privlačili veliko pozornosti od drugih. Trenutno se počutite dobro v svoji koži in tudi izgledate odlično.

DEVICA

Device ste romantične duše po naravi. Danes vam misli tekajo k ljubezni in romantiki. Boljj poglobljeno boste razmišljali o svojemu izbrancu ali izbranki.

TEHTNICA

Danes boste tehtnice bolj naklonjene domačemu okolju. Namesto, da bi hodile po natrpanih ulicah in se nastavljale radovednim pogledom, boste uživali doma.

ŠKORPIJON

Škorpijoni imate kar nekaj skritih talentov, ki jih boste danes na novo odkrivali. Morda vam bo sodelovanje z novo osebo odprlo zanimanje za novo področje.

STRELEC

Strelci ste ljubeznive in prijazne osebnosti. Danes vas bo vaša naravna skrb za ljudi okoli vas tako močna, da boste želeli iskati konkretne rešitve in nuditi pomoč.

KOZOROG

Danes boste Kozorogi bolj poglobljeno razumeli kaj vam je zares pomembno v življenju in prav možno je, da boste presenečeni nad novimi odkritji o svojih čustvih.

VODNAR

Vaše življenje se bo danes oplemenitilo, bodisi zaradi novega kroga poznanstev in prijateljstev, bodisi zaradi srečanj s starimi znanci. Družba vas bo osrečevala.

RIBI

Včasih je bolje imeti nekaj več sreče kot pameti in tega se Ribe dobro zavedate. Danes boste ob pravem času na pravem mestu in našli zadovoljstvo.