Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 8. avgusta

Danaja
8. 8. 2022, 05.34
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v strelcu, ob 20.39 se pomakne v kozoroga.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Ponedeljkov dopoldan bo zaznamoval vpliv Lune v znamenju strelca. To vam bo prišlo prav, saj boste vse pravne opravke zaključili hitro in temeljito.

BIK – Dopoldne boste precej zaposleni, čeprav veliko energije ne boste imeli. Zaznaven bo vpliv lunine povezave s Saturnom, zato boste naredili več od pričakovanega.

DVOJČKA – Aspekti bodo dobri in tudi resna Luna, ki bo prešla v kozoroga, vas ne bo zmedla. Dopoldan vas čaka urejanje uradnih zadev, popoldan družinskih.

RAK – Na svoj račun bodo prišli predvsem samski. Prehod Lune v kozoroga bo razčistila določena čustva, ki jih do zdaj niste pravilno interpretirali. Sprememba prihaja.

LEV – Ves ponedeljek bodo vaše misli usmerjene predvsem k poslovnim zadevam, saj bo dobra povezava s Saturnom. Razmišljali boste tudi o ljubezni in iskali nove poti.

DEVICA – Vaša koža je že kar otrdela, tako da se na provokacije nezadovoljnih in zavistnih ljudi ne odzivate več ali pa samo s pomilovanjem.

TEHTNICA –Neradi se boste spuščali v globoka razglabljanja o perečih vprašanjih, saj vaš hiter um praviloma prehiteva dogodke in išče hitre in pravične rešitve.

ŠKORPIJON – Danes boste na družinskem srečanju v vlogi povezovalnega člena. Ta vloga vam ne bo najbolj povšeči, saj boste preveč čustveni.

STRELEC – Prehod Lune v kozoroga bo primeren za urejanje financ. Poravnajte kakšen zaostal račun, saj boste kmalu potrebovali jasno sliko, če želite investirati.

KOZOROG – Ugotovili boste, da ste se do določenih ljudi, ki vas cenijo in vas imajo resnično radi, obnašali zelo nezrelo. O vsem boste razmislili in se opravičili.

VODNAR – Prekipevali boste od energije in jo želeli prenesti na druge. Prepričajte se samo, da vaši dobronamerni nasveti ne bodo naleteli na nerazumevanje.

RIBI – Dobre volje boste, kljub temu da bo Luna prešla v kozoroga, kar ni ravno najbolj primerno znamenje za sproščeno počutje. Pridno delo prinaša zadovoljstvo!