Astronapoved

Horoskop za četrtek, 28. julija

Danaja
28. 7. 2022, 05.34
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v raku, ob 8.34 preide v leva.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes boste morali opraviti še kakšno zaostalo službeno obveznost. Naj vas to ne spravi v slabo voljo, saj bodo naslednji dnevi precej manj naporni. Lotite se tekočih obveznosti.

BIK – Danes boste imeli sicer ogromno dela, a to vas ne bo niti najmanj motilo, saj se boste zbudili zelo dobre volje in pripravljeni. Izkoristite pozitivno energijo mlade lune v znamenju ustvarjalnega leva.

DVOJČKA – Luna v simpatičnem levu in lepih povezavah vam bo obarvala ta sicer vremensko pust dan. Prav prijetno se boste zabavali v krogu svoje družine ali prijateljev.

RAK – Zadnje čase se počutite nekoliko brez volje in idej. Stvari se ponavljajo in včasih se vam zdi, da bi morda potrebovali spremembo. Danes bo to prišlo do izraza pod vplivom izrazite energije leva.

LEV – To obdobje je za vas resnično odlično, tako da se lahko veselite lepega vzdušja. Doma se boste počutili zelo dobro. Popoldne lahko obiščete prijatelja, ki vas pogreša.

DEVICA – Samski so preživeli nekoliko napeto obdobje in danes ne bo nič bolje. Vsi, ki ste trenutno v novem razmerju, ne boste ravno prepričani o trajnosti zveze. Zvečer razmislite o prihodnosti.

TEHTNICA – Poslovno se stvari končno obračajo na bolje. Dolgo ste čakali na ugodno obdobje in zdaj se prepričajte, ali ste naredili vse prav. Proti večeru bo nova luna v znamenju leva rojevala zamisli.

ŠKORPIJON – V tem obdobju se končuje delo pri projektu, ki ste ga začeli pred dopusti. Sicer je nekaj časa kazalo malo slabše, a zdaj se bodo stvari uredile. Pričakujte obrat na bolje.

STRELEC – Že tako ali tako ste znani po svojih domislicah, tokrat pa se boste še posebej izkazali, saj boste z določeno poslovno idejo navdušili celoten kolektiv. Nadrejeni bodo zadovoljni.

KOZOROG – Danes boste še zmeraj utrujeni, saj vas je obdobje pred mlajem zelo utrudilo, današnji dan pa ni prinesel pričakovanega počitka. Na srečo boste imeli na voljo pomoč partnerja.

VODNAR – Če ste v zadnjem času v zaključnih pogovorih glede kakšnega novega posla, je danes izvrsten čas, da jih zares dokončate. Spremljala vas bo nepričakovana odločnost pri pogajanjih.

RIBI – Prejšnje dni ste malo zanemarili službene obveznosti, zato boste morali žal krepko pljuniti v roke, da boste opravili zaostale obveznosti. Končno boste polni sveže levje energije. ***null***