Astronapoved

Horoskop za torek 26. julija

Danaja
26. 7. 2022, 06.00
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v raku.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN – Mehkoba Lune v znamenju nežnega raka bo na vas vplivala melanholično. Veliko vam bo pomenila družba bližnjih, kar jim boste priznali.

BIK – Popoldne bo Luna v lepi povezavi z Venero, kar bo krepilo vašo samozavest. Počutili se boste dobro, izžarevali boste samozavest. Proti večeru previdno.

DVOJČKA – Danes boste kljub vročini doživeli hladen tuš, saj ste od nekoga pričakovali, da vas popolnoma podpira, a se bo izkazalo, da ste se zmotili.

RAK – Prijeten dan z Luno v vašem znamenju in dobrim počutjem. Še bolje se boste počutili, če se boste v prostem času družili in hladili ob vodi.

LEV – Malo manj akcije, kot ste je navajeni, in več počitka vas bo precej vznemirjalo. Prihaja mlaj v vašem znamenju in časa za akcijo bo dovolj.

DEVICA – Pretirano se boste zanašali na druge in veliko pričakovali od njih, tako da boste do večera preveč napeti. Pazite, da v vas ne izbruhne nezadovoljstvo.

TEHTNICA – Danes boste iskali družbo mlajših in se ob njih res dobro počutili. Zvečer boste napeti, saj boste prisiljeni razkriti svoje mnenje v neprijaznem okolju.

ŠKORPIJON – Luna v mehkobnem raku vas bo zazibala v prijeten občutek lenobnosti in iluzijo o tem, da boste poslovni dogovor dosegli v svojo korist.

STRELEC – Verjetno boste danes izgubljali čas z nepotrebnimi podrobnostmi, širše slike ne boste zaznali. Čas bo za spremembo v načinu komunikacije.

KOZOROG – Danes boste poskusili delovati mirno, čeprav bo vzdušje doma precej napeto. Od vas pričakujejo veliko preveč, saj so prepričani, da jim nekaj dolgujete.

VODNAR – Luna v raku bo vplivala na vaše odnose v službi, prizadevni boste in natančni, bolj kot sicer. Bližnji bodo težko razumeli vaša ravnanja.

RIBI – Luna bo danes v vodnem znamenju in vaše razpoloženje bo precej spremenljivo. A načeloma vam ne bo nič hudega in boste imeli dovolj energije.