Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 24. julija

W.Y.
24. 7. 2022, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Zelo boste občutljivi, malce tudi trmasti in zaradi tega nesrečni. Reši vas samo iskrenost vsakega trenutka. Lahko, da se boste osmešili, a vam bo to v zabavo.

Bik
Iskali boste rešitve, da pobegnete od dolgočasnih odnosov, a ne boste prav daleč prišli. Vi sami ste ključ za dobro druženje, tako da bodite sebi najboljša družba.

Dvojčka
Pazite, da se ne zapletete v usodo drugih. To je lahko neprijetno in ima dolgoročne posledice. Raje se odmaknite od pogovorov, ki se vas ne tičejo.

Rak
Ne boste mogli vsega držati pod kontrolo in se še zabavati. Precej boste delovni, a vseeno boste imeli največ pozornosti na partnerstvu, ki ga boste želeli zaščititi.

Lev
Ne bodite tako občutljivi na dogajanje okoli vas, samo sprejmite spremembe, ki si jih želite. Tako vas bo lahko življenje podprlo in boste hitreje prišli do svoje ljubezni.

Devica
Pogumno boste vztrajali v svojih idejah ter pričakovali, da jih bodo vsi samo sprejeli. Ne bodo pa jih vsi sprejeli, zato bodite pripravljeni na argumentacijo.

Tehtnica
Zaljubljen dan, ki je lahko kar nadaljevanje od včerajšnjega večera. Goreli boste v strasti. Ne upoštevajte pikrih opazk iz ženske strani, pa bo to najlepši dan ljubezni.

Škorpijon
Imeli boste lažen občutek pomirjenost in sodelovanja, v bistvu pa boste čisto v svojem filmu in odmaknjeni od vseh, ki bi vam lahko dopovedali drugače. Preverjajte dejstva.

Strelec
Ne dovolite, da vas starejša ženska vodi za nos. To je lahko za vas pogubno. Srečo vam prinašajo mlajše osebe, ki vas vedno podpirajo.

Kozorog
Končno boste začeli prepoznavati, kje se zataknete v svojem življenju in si nakopljete težave in odmik od ljubezni. Najboljše bo, ko boste čisto nehali kriviti druge ali biti njihov guru.

Vodnar
Vztrajali boste na svojih idejah in rešitvah, pa čeprav vam bo jasno, da so težko dosegljive in da se boste vi najbolj žrtvovali. Razmislite, ali res potrebujete vse to.

Ribi
Vztrajajte pri svoji začrtani poti, ne glede na to, kako se danes počutite. Ne dovolite, da vam trenutno nerazpoloženje uniči že narejene korake v dobro smer življenja.