Astronapoved

Horoskop za petek, 22. julija

Danaja
22. 7. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Pixabay
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN
Zjutraj bo vpliv lune v povezavi z nepredvidljivim Uranom malo premešal karte, a do večera, ko bo Sonce prešlo v Leva, boste začutili, da imate v rokah ase.

BIK

Zjutraj boste začutili, da intenzivno mislite na nekoga, ki ste ga pred kratkim spoznali. Vsekakor vas bo spoznanje pretreslo, saj ste bili do sedaj zadovoljni s stanjem.

DVOJČKA

Luna v povezavi z Uranom bo tudi vas pretresla, saj si želite, da vas ne bi toliko skrbelo za varnost. Precej zmedeni boste do večera, ko boste malo bolj previdni.

RAK

Nekdo vam pošilja precej dvoumne signale, a vi se delate, da ne veste kaj pomenijo. Bodite tudi vi konkretni in zvečer priznajte svoja zmedena čustva.

LEV

Danes boste v svoje sijoče znamenje pričakali Sonce, vašega nebesnega podpornika in v mislih si oblikujte želje in jih pošljite na višje nivoje zavesti.

DEVICA
Malo manj boste razumeli druge, ki se razburjajo za malenkosti, saj boste danes občutili, da delujete na čisto drugem nivoju in vas malo ljudi dohaja.

TEHTNICA

Precej nemiren dan je pred vami, zato boste iskali miren kotiček, da bi meditirali v miru. V naravi, med drevesi in ob vodi boste začutili, kaj potrebujete.

ŠKORPIOJON

Partner vas bo danes presenetil z odkritim priznanjem in vam pokazal pot iz krize. Danes boste tudi vi dobili priložnost, da se dokažete in okrepite zaupanje.

STRELEC

Začutili boste potrebo po deljenju pozornosti, čeprav se dopoldan ne boste počutili najbolje. Kar boste delili, boste dobili nazaj.

KOZOROG

Ljubezen je nepredvidljiva in tudi vi boste po dolgem času začutili, da se nekdo zelo zanima za vas. Konkretno povabilo vas bo zmedlo, čeprav si želite spremembe.

VODNAR

Nepričakovan dogodek bo spremenil vase dopustniške načrte, kar vas bo precej vrglo iz običajnega tira. Kljub temu boste pokazali veliko mero potrpežljivosti.

RIBI

Prijatelj bo pokazal, da vas podpira, zato vam be bo težko uresničiti zamisli. Zvečer boste pokazali, da znate pokazati svoja čustva pripadnosti, ko je potrebno.