Astronapoved

Horoskop za četrtek, 21. julija

Danaja
21. 7. 2022, 07.56
Posodobljeno: 21. 7. 2022, 08.07
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Luna v sosednjem biku vas bo danes spodbudila, da uredite svoje finance in se v miru prepustite radostim sončnega dne. Ljubeznivo srečanje vas čaka.

BIK
V ljubezni boste previdni in nezaupljivi, saj ne boste želeli ponoviti napake, ki jo boste obžalovali. V službi boste dobili novo priložnost.

DVOJČEK
Zanimivi in šarmantni boste in osvajali ne glede ali ste na dopustu ali v službi. Izkoristite priložnost, ki se vam bo ponudila.

RAK

Sporazumni dogovor z neko osebo, ki vam je v preteklosti nekaj obljubila, vas bo rešil skrbi in vam odprl nove poti naprej. Ne boste se več obremenjevali.

LEV

Danes boste končno dobili sporočilo, ki ste ga že nekaj časa pričakovali in prijetno boste presenečeni. Prijatelji vas bodo podprli.

DEVICA

Luna v biku bo tudi danes vplivala na vase razpoloženje pomirjevalno, ne glede na to, kje se nahajate. Privoščite si nakup nečesa, kar si že dolgo želite.

TEHTNICA

Malo bolj boste zaskrbljeni kot navadno, saj imate občutek, da vas vasi prijatelji malo zanemarjajo. Po nepotrebnem se boste obremenjevali.

ŠKORPIJON

Veselite se dopusta in res boste uživali, saj ste v načrtovanje vložili veliko časa in energije. Uživali boste v družbi partnerja ali prijateljev.

STRELEC

Danes boste precej napeti, saj boste imeli občutek, da vas ne razumejo. Preložite na drug dan, danes ni čas za razreševanje poslovnih zadev.

KOZOROG

Nepričakovano boste dobili povabilo, nekdo vam bo izrazil naklonjenost in spoštovanje. Veseli boste, čeprav boste prepričani, da si priznanja ne zasluzite.

VODNAR

V ljubezenskem dvoboju danes ne boste zmagovalci, zato bo bolje, da se umaknete in počakate na bolj primeren trenutek, da razčistite negotovosti

RIBI
Veselili se boste prijetnih trenutkov v družbi svojih najbližnjih. Prijatelj vam bo zaupal prijetno novico in vas razveselil s priznanjem, da mu veliko o menite