Anamarija Kovačič

Naša Slovenija se bo kot Feniks dvignila iz pepela

Anamarija Kovačič, varuhinja Zemlje in voditeljica meditacij
25. 7. 2022, 12.32
Posodobljeno: 25. 7. 2022, 12.33
Deli članek:

Na energetski ravni se ta čas dogaja velika, res velika transformacija Slovenije. Transformacija z ognjem.

oa
Anamarija Kovačič

Mnogi to vidite. In v vsem tem lahko vidite darilo. Darilo čiščenja vsega, kar ni več v sozvočju z novimi frekvencami Zemlje.
In za Slovenijo je namenjeno, da se kot ena prvih dvigne v Zavesti.
Morda nekateri ne boste razumeli, vendar nas je kar nekaj, ki vidimo ta ogenj kot blagoslov, kot čiščenje. In mnogo nas je, ki vidimo, kako se Slovenija dviguje v Zavesti. Vsi vemo, da težki časi ustvarjajo dobre ljudi, tako je še v tej 3. dimenziji realnosti, in mnogo, mnogo ljudi se je zaradi tega spomnilo svoje človeškosti, je začutilo esenco brezpogojne ljubezni, zavest Enosti.

USMERJAMO LUČ
Za Slovenijo se odpirajo vrata v Novo.
Vsi vemo, da je bilo v naši preljubi deželi še ogromno starih, težkih energij, in resnično veliko tega zdaj odhaja, se transformira.
Transformira se z ljubeznijo ljudi, ki so si dovolili biti Človek. Vabim vas, da vso svojo pozornost, vso energijo, ki jo sicer usmerjate v skrb in strah, usmerite v Novo, da bi tisti, ki so kakorkoli trpeli, iz te preizkušnje izšli kot Novi Človek, novorojeni.
Da se dvignejo in vstanejo kot feniks iz pepela. Usmerimo vso svojo luč in ljubezen v to, da jim bo uspelo iz trpljenja vstati v življenje, da bodo vsa narava in vsa njena bitja iz smrti spet vstali v življenje.
Mnogi čutite, da se na energetski ravni dogaja nekaj velikega. Res se. Imamo priložnost in možnost dvigniti se visoko v zavesti.
To je namenjeno za Slovenijo. In v tem trenutku, v trenutni zavesti, se lahko dvignemo samo skozi preizkušnje. Nekoč nam to ne bo več potrebno.

SOČUTJE IN SPOŠTOVANJE
Na Novi Zemlji ni več bolečine, bolezni, trpljenja, pomanjkanja ... So samo brezpogojna ljubezen, mir, harmonija, enost, obilje ...
In ta Nova Zemlja je pred nami.
Ta Nova Zemlja nam zdaj na stežaj odpira vrata.
Zato, predraga bitja:
Spomnimo se, da smo bitja Luči v človeški podobi.
Spomnimo se, da smo prišli, da dvignemo Zavest na Zemlji.
Spomnimo se, da smo prišli, da se osvobodimo suženjstva in pozabe, kdo v resnici smo.
Smo ozdravljeni zdravilci tega planeta.
Skozi nas se dogaja zdravljenje na kolektivni ravni.
Skozi nas se bo rodila Nova Zemlja.
Zato je v tem trenutku pomemben vsak izmed nas.
Da si povrne vse, kar v resnici je, da si povrne moč, božansko dediščino, ter preseže bolečino, trpljenje.
Pomembno je, da smo resnično izjemno sočutni do sebe in do drugih, da se ne krivimo več in si odpustimo, začutimo spoštovanje do vsakega, ki gre skozi temno noč duše, in spoštovanje do vsega, kar smo morali izkusiti, da smo danes tu.

VSE PRIHAJA NA POVRŠJE
Ne bežimo pred trpljenjem, ne bežimo pred bolečino!
V teh trenutkih se vsi soočamo s svojimi ranami, bolečinami, strahovi, ne samo tisti, ki so tudi na fizičnem nivoju v stiski, trpljenju. Vse prihaja na površje. Hkrati pa na Zemljo prihajajo močni valovi svetlobe in spodbujajo, da se vse staro, globoko zakopano dviguje iz najtemnejših globin.
Bodimo toliko pogumni, toliko močni, da si dovolimo občutiti bolečino, trpljenje, svojo travmo, svoje strahove.
Naj bodo naša darila. V sebi nosijo darila neprecenljivih vrednosti.
Ne bežimo pred njimi. Naj gredo skozi nas. In takrat jih objemimo z vso ljubeznijo, ki jo premoremo, z vsem sočutjem in milino. Samo tako lahko ozdravimo.
Moramo izkusiti vse tisto, pred čemer smo bežali.
Ne ustrašimo se svojih bolečin in ran, ki se bodo razkrivale, samo tako jih lahko končno objamemo z vso ljubeznijo, ki jo premoremo, in ozdravimo.
Vse, kar se dogaja, je darilo nam, da se dvignemo še višje, nad vse, kar ni ljubezen, ter postanemo še močnejši v ljubezni in Luči.
Imamo najmočnejšo silo Univerzuma.
Mi smo najmočnejša sila Univerzuma.
Imamo Ljubezen.
Mi smo Ljubezen.
Spomnimo se – smo Zmagovalci.
In skozi izkustvo tega, pred čemer smo bežali, se bo zgodil trenutek osvoboditve – zgodil se bo Novi Človek Nove Zemlje.

Z vso lučjo in ljubeznijo, ki jo premoremo, objemimo celotno Slovenijo, objemimo vse tiste, ki ta čas trpijo, naj jim trpljenje prinese rojstvo novih sebe. Naj ta temna noč prinese zoro novega dne.  Na YouTubu in mojem FB-profilu lahko poiščete brezplačno meditacijo – Meditacija za Slovenijo, da skupaj sidramo Ljubezen in Luč.