Astronapoved

Horoskop za sredo, 27. julija

Danaja
27. 7. 2022, 06.00
Posodobljeno: 27. 7. 2022, 21.56
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Sonce v znamenju Leva vam bo danes dajalo moč in energijo, Luna v Raku rahločutnost. Tako, da boste kazali najboljšo verzijo sebe. 

Bik

Veseli boste obiska prijatelja in se razbremenili skrbi vsaj za krajši čas. Delovne obveznosti bodo počakale na ugodnejši čas. 

Dvojčka

Prijetni občutki vas bodo prevevali v družbi vaših najbližjih. Včasih malo pozabite, koliko vam v resnici pomenijo. Danes jim pokažite. 

Rak

Močna občutja do nekoga vam ne bodo dala spati. Danes je idealen dan, da pokažete, koliko vam pomeni. Ne čakajte v nedogled. 

Lev

V ljubezni in vojni je vse dovoljeno. Pozabite na vojno in osvajalne pohode, čas je za romantiko, prepustite se ji in naredite ljubljeni osebi čaroben dan.

Devica

Prijeten, malo zaspan dan je pred vami. Čeprav boste iskali priložnosti, da kaj pametnega postorite, boste ugotovili, da bo bolje, če uživate v sprostitvi. 

Tehtnica

Venera bo še vedno v rahločutnem znamenju Raka, tako da boste občutljivi bolj kot navadno. Prijatelji vas bodo vabili v družbo in vas spravili v dobro voljo.

Škorpijon

Danes boste precej obremenjeni z obveznostmi, a boste žal precej utrujeni. Napori prejšnjih dni so pustili posledice, zato si raje odpočijte.

Strelec

Precej boste obremenjeni s tekočimi opravki, a boste vseeno v večernem času odšli na kratek romantičen sprehod po centru mesta. 

Kozorog

V primeru, da ste na dopustu, boste želeli doživeti vse, kar vam ponuja kraj, kjer dopustujete. Ostali boste uživali v drobnih kulinaričnih užitkih.

Vodnar

Sonce, voda, zrak in svoboda gibanja bodo ključne besede današnjega dne, ki si ga boste krojili po svoje. Će bodo bližnji želeli sodelovati prav, drugače pa tudi.

Ribi

Prijeten, malo zaspan dan je pred vami, opravili boste vljudnostni obisk in se ob tem dobro imeli in uživali v odličnem obroku.