astronapoved

Horoskop za torek, 12. julija

Danaja
12. 7. 2022, 05.10
Deli članek:

Smejte se življenju, kot se zvezde smejejo vam

Profimedia

OVEN

Luna bo dopoldan še v ognjenem strelcu, nato bo prestopila v zemeljsko znamenje kozoroga. Malo odveč vam bodo neke dodatne obveznosti v zvezi z vašo službo, a kar se mora, ni težko.

BIK

Danes boste delali težje, saj vas bo spremljal občutek  utrujenosti. Najbolj  vas bodo vznemirili, čustveni spopadi s partnerjem, ki bo zagovarjal trmasto nasprotno stališče od vašega.

DVOJČKA

Luna bo  vstopila v znamenje resnobnega Kozoroga, pred tem bo še vedno v družabnem strelcu. Če ste v obdobju kupovanja ali urejanja nepremičnin, malo premislite preden se odločite,

RAK 

Luna bo danes dopoldan še v ognjenem Strelcu in v službi boste nadaljevali s projektom, ki ga morate končati in vam je zelo zanimiv, saj se preko dela lahko veliko naučite. 

LEV 

Luna bo del dneva še iz ognjenega strelca na vas delovala spodbudno, a le dopoldan, ko bo prešla v resnobnega kozoroga. Spontanost in sproščenost bo zamenjala rutina.

DEVICA

Na čustvenem področju boste morali malo počakati na pravo priložnost. Samski ste se trudili, da bi osvojili določeno osebo, vendar boste danes razmišljali kakšna so vaša čustva v resnici.

TEHTNICA

Dopoldan boste pod vplivom lune v znamenju ognjenega strelca precej zagnani za delo v skupini sodelavcev, ki bodo poslušali in na koncu upoštevali vaše argumente. 

ŠKORPIJON

Luna v sosednjem strelcu bo vplivala na vašo samozavest in vam prinesla moči za nove podvige. Partner/lica vas bo podpiral/a in vam pomagala. Popoldan vas bodo obiskali sorodniki.

STRELEC

Vaši prijatelji bodo  danes vplivali na vaše odločitve, saj bodo izjemno zahtevni do vas. V popoldanskem času boste občutili napetost pred jutrišnjo  polno luno .                                                                                       

KOZOROG

Tekom današnjega dne boste pod vplivom strelca in vaše sanjske hiše. Razpoloženje vam bo nihalo, od popolnoma optimističnega do utrujenosti in celo zagrenjenosti. Kmalu bo bolje.

VODNAR

V znamenju strelca, v katerem bo današnja luna še dopoldan, se počutite kot da ste doma. Dopoldan boste živahni, zabavni in ljubeči do vseh, ki bodo obkroženi z vami. 

RIBI

Luna v znamenju strelca bo pozitivno vplivala na vas. Mogoče bo za vaše prijetno razpoloženje "krivo" spogledovanje z osebo, ki vam vrača naklonjenost. Vsekakor postajate boljše volje.