Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 11. julija

Danaja
11. 7. 2022, 05.21
Deli članek:

Prepustite se komediji življenja in naj vas zvezde vsaj malo nasmehnejo!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Rastoča Luna v sorodnem strelcu vas bo spodbujala k akciji. Nujno si organizirajte nekaj novega, morda večerjo v kakšni novi restavraciji, ali pa se podajte v adrenalinski park.

BIK

Bikci so morda res po naravi malce resnobni in težko se je prebiti skozi njihove obrambe. Danes bodo stvari drugačne, saj vam bo pomagala intimna Luna v vaši osmi hiši, ki vas bo odprla.

DVOJČKA

Luna bo v vaši sedmi hiši razmerij, kar bo umirilo vašo nenavadno naravo in vam dalo potrebno resnost in iskrenost, ki jo bo partner zelo cenil. Bližajoča polna luna bo ustvarila napetost.

RAK

Današnji dan boste preživeli z Luno v vaši šesti hiši. Tako bo fokus mogoče malo bolj na drugih, oziroma se boste morali potruditi, da vašo nežno naravo usmerite tja, kjer je najbolj efektivna.

LEV

Današnji dan bo za Leve povsem v znamenju njihove naravne pete, glamurozne in zabavne hiše. Energijski nivoji bodo izjemno visoki in veseli boste, da lahko dan preživite v dobri družbi.

DEVICA

Energije današnjega dne bodo kot nalašč za tiste vezane Device, ki imajo morda v svojih razmerjih trenutno manjše težave. Tokrat boste povsem skoncentrirani na dom in partnerja.

TEHTNICA

Takoj po polnoči bo luna vstopila v lepo povezavo z Jupitrom in v vas vzbudila optimizem in voljo do dela. Če boste dan preživeli v službi boste ustvarjali v prijetnem vzdušju.

ŠKORPIJON

Vaša pragmatična in iskrena narava stremi k temu, da vsak dan naredite poseben zase in svoje bližnje. Danes boste še posebej intenzivno iskali in obnavljali povezave v poslovnem svetu.

STRELEC

Sicer velja za malce egoistične Strelce, da je vsak dan narejen posebej za njih, danes pa bo to tudi zares držalo, saj vas podpira Luna v vašem znamenju povezana z Jupitrom.

KOZOROG

Ljubezen bo danes v zraku tudi za zadržane Kozoroge. Vaša iskrena in čista narava vas bo nagradila z lepo sanjsko energijo, ki jo boste z veseljem delili z drugimi.

VODNAR

Danes ne boste imeli težav z odločitvami, kar bo vse vaše bližnje neskončno šokiralo. Niso navajeni takšne samozavesti. Družabne zvezde kar kličejo po kakšni večerni zabavi.

RIBI

Luna bo osvetlila vašo deseto hišo kariere, kar bo pomagalo pri začetku projekta, ki ste si ga že zelo dolgo želeli. Nič ne odlašajte, da ne zamudite priložnosti in vas tekmeci ne prehitijo.