Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 10. julija

Danaja
10. 7. 2022, 05.34
Deli članek:

Pravijo, da se zgodovina ponavlja. Se tudi napovedi zvezd?

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Današnjo nedeljo bo Luna še v ognjenem Strelcu, ki bo na vas delovala spodbudno in sveže. Lepa povezava med Uranom in Soncem vam bo prinesla poslovno idejo.

BIK

Danes boste imeli res veliko opravkov, s pomočjo ognjenega Strelca pa boste tudi zelo prodorni in delavni. Precej nestrpni boste z ljudmi, ki bodo nedeljsko lenobni.

DVOJČKA

V zadnjem času opažate, da se s svojim partnerjem pogosto spreta. Kmalu nato sicer najdeta skupni jezik, a v vas raste nezadovoljstvo in nerazumevanje.

RAK

Luna v znamenju ognjenega Strelca bo danes razvnela vaše čute in vaš partner ali prijatelj bo presenečen ob vašem temperamentnem odzivu, saj navadno niste taki..

LEV

Lepo vreme bo v vaše srce prineslo polno ljubezni, ki pa jo boste težko izrazili, saj bo oseba, ki ji bo namenjeno hrepenenje vašega srca precej oddaljena.

DEVICA

Nedelja v sproščenem Strelcu bo za tradicionalno delavne Device kar nekakšen dan oddiha. To vam ne bo všeč, ker vam trenutno ni do poležavanja na domačem vrtu.

TEHTNICA

Danes morate malo paziti na počutje, saj vas bo luna v ognjenem Strelcu do konca izžela in kar komaj boste čakali, da se vrnete v varno zavetje domačega ognjišča.

ŠKORPIJON

Danes bo Luna v ognjenem, družabnem Strelcu. Zaradi kupčka socialnih obveznosti danes nikakor ne boste zmogli motivacije, da bi opravili obveznosti, ki vas čakajo.

STRELEC

Danes bo ves dan Luna v vašem znamenju, kar boste izkoristili za malo bolj sproščeno, a vseeno delovno dopoldne. Nekdo bo od vas zahteval vso pozornost.

KOZOROG

Resnobnim Kozorogom ne bo prav nič odgovarjala radoživa Luna v sosednjem Strelcu. Danes se boste prepustili užitku, zaslužili ste si ga s trdim delom.

VODNAR

Luna v radoživem Strelcu vam bo končno napolnila že precej izpraznjene baterije. Prosti nedeljski čas bo kar odletel mimo vas, a zadovoljstvo vam bo ostalo.

RIBI

Danes boste razmišljali o ponudbi, ki so vam jo predlagali določeni sodelavci , da si zaslužite napredovanje. Tega niste pričakovali, ponudba ni slaba in vas bo zanimala.