Napoved

Horoskop za torek, 14. junija

Danaja
14. 6. 2022, 05.31
Deli članek:

Kakšen dan vas čaka? Tako ga piše nebo.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes nas čaka polna Luna v znamenju Strelca. To bo vplivala na našo deveto hišo potovanj in novih spoznanj, saj boste dobili priložnost, da odpotujete v tujino. Spremembo zelo potrebujete.

BIK

Torek bo naravnost žgoč, saj bo polna Luna, ki je v ognjenem Strelcu, osvetlila vašo osmo močno erotično hišo. To je čas za vse samske in tiste, ki ste v zvezah, ki se še iščejo.

DVOJČKA

Dvojčki boste ta torek doživljali malce renesanse na partnerskem področju. Polna Luna bo namreč osvetlila vašo sedmo hišo partnerskih odnosov. Končno boste spoznali, kaj v resnici potrebujete.

RAK

Nekateri ljudje začenjajo z novim režimom prehrane in gibanje po novem letu, za Rakce pa bo današnja polna Luna v njihovi šesti hiši zdravja in dobrega počutja prava budnica in spodbuda za menjavo življenjskega sloga.

LEV

Polna Luna bo danes v vaši naravni peti hiši, kar bo močno razjasnilo določene cilje v službi in ljubezni. V zadnjem obdobju ste celo pretirano hodili okoli vrele kaše in bo danes čas, da izrazite svoje mnenje.

DEVICA

Nežna družinska četrta hiša bo od jutra osvetljena s polno Luno v žgočem znamenju Strelca. To je čas, ko bo služba zavzela obrobno mesto v vašem življenju in boste bolj aktivni doma.

TEHTNICA

Polna Luna bo tokrat v vaši tretji hiši komunikacij. Blesteli boste pri vseh sestankih in službenih dogovorih pa tudi na romantičnem področju boste imeli veliko uspeha. Optimistično boste zrli v prihodnost.

ŠKORPIJON

Vaša druga hiša financ in čutnosti bo že od zgodnjega jutra osvetljena s polno Luno v sosednjem Strelcu. Nove priložnosti v službi ali sprememba na novem delovnem mestu. Ne oklevajte..

STRELEC

Danes vas čaka polna Luna v vašem znamenju. To je čas, ko vas bodo veliko bolj opazili tako v službi, kot tudi doma, kar vam morda celo ne bo najbolj po godu. Trenutno vam bolj odgovarja, da delujete samostojno.

KOZOROG

Mila in zaspana dvanajsta hiša bo danes zažarela pod vplivom polne Lune. To vam bo sporočalo predvsem, da morate končno opusititi določene nezdrave in nesmiselne vzorce in obsesije.

VODNAR

Polna Luna bo v vaši naravni enajsti hiši, kjer bo najbolj vplivala na vaše najbolj bistvene lastnosti. V službi boste v naslednjih tednih zelo kreativni in polni energije. Odličen čas za napredovanje.

RIBI

V zadnjem času se v vaše življenje vrača določena zdrava ambicioznost, ki jo bo v naslednjih tednih še podkrepila močna polna Luna v znamenju Strelca, ki bo vplivala na vašo deseto hišo uspeha.