Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 16. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
16. 5. 2022, 05.35
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL ZAUPANJA v vas umakne ovire, da se lažje prepustite toku življenja in vsem spremembam z odprtim srcem in s predanostjo. Ovni, najlažje njegovo energijo začutite v naravi, kjer popustijo napetosti dneva, tedna…. Levi boste začeli uživati v polni odgovornosti zase in se odprli magičnosti sprejemanja. Strelci pa se še bolj posvetite svoji vlogi v družbi, saj vam angelski vpliv zbudi še več samozavesti.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL SPOZNANJ odpre tok sporočil in aktivira »aha« trenutke v vas. Biki prepoznate, kako dobro vam je šlo do sedaj in morda bo ravno to dovolj, da spremenite način razmišljanja. Device prepoznate da je vse ok in vam spoznanja pomagajo prepoznati kaj si zares želite in potrebujete. Največji vpliv ima Angel na Kozoroge, prava osvoboditev vas čaka skozi sprejemanje vsega, za kar ste si do sedaj zatiskali oči. Sprejemajte….vdih, izdih…in jutri bo nov dan.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL NAVDIHA pomaga da se ne oklepate čustev ampak se odprete za ideje in podporo. Tiho opazujte, lahko da pridejo bolj potiho, kot bi si želeli. Dvojčki, sprejmete nove ideje? Saj ne potrebujete vzet tistega, kar vam ni všeč. Tehtnicam pomaga narediti pravo stvar, kjer boste s strastjo realizirale vse potrebno. Vodnarji, poglejte kako vam harmonizira življenje in pomaga prevzet odgovornost zase v svoje roke.

Vodna znamenja: Riba, Rak, Škorpijon
ANGEL SAMOZAVESTI vas aktivira za doseganje ciljev. Ribe boste točno vedele kaj se dogaja, kaj lahko naredite in kako pridete do rezultata. Rakom pomaga prepustiti se, da se stvari lahko odvijejo drugače kot v preteklosti. Škorpijoni ste danes zaželjeni v rubriki »rabimtvojopomočinnasvet« in vam angel pomaga odreagirati na pravi način. Zaznavajte, kako vam godi, da vas podpre v moči, da naredite tisto kar želite.