Astronapoved

Horoskop za petek, 6. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
6. 5. 2022, 05.18
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL SODELOVANJA nadaljuje s svojo podporo pri vas, da dobro prepoznate, kako svoje navdušenje deliti na manj egoističen način in prepoznavati tudi želje drugih. Ovnom poskuša danes pokazati, da ob flirtanju dajete prostor in spoštovanje tudi drugi strani. Levom pomaga preveriti želje drugih, preden postavite vse na glavo. Strelce odvrne od pretiranega načrtovanja prihodnosti in vam tukaj in zdaj pokaže, koliko dobrega ste že znali narediti.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL SREČE bo v vas, čeprav ne boste videli kakšnega konkretnega razloga. Biki boste dobri energiji pomagali, da kroži in imeli odličen vpliv v okolici. Devicam pomaga malo upočasniti dogajanje, morda si celo zaželite biti preprosto v bivanju in miru življenja, z notranjim zadovoljstvom. Kozorogom pomaga prepoznati pomen dobrega materialnega stanja in vas povezati s konkretnim življenjem. Čas je, da vam neha uhajati energija.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL DRUŽENJA vas vabi med ljudi, kjer boste Tehtnice danes doživljale največ sreče – vaš optimizem bo nalezljiv in okrepite pozitivnost okrog sebe. Dvojčki boste bolj zadržani, a ko najdete svoj trenutek, tudi vam podpora angela koristi pri vzpostavljanju novih stikov. Vodnarji boste v družbi dali prednost dobrim pogovorom, vseeno pa bodite pozorni, da ne pretiravate pri izražanju in da ohranite nekaj energije tudi zase.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL ZADOVOLJSTVA zbudi speče dele v vas, ki vplivajo na vaše dobro počutje in zdravje. Ribe skozi njegovo podporo obudite željo po poglobitvi ali aktivaciji intimnega življenja. Rakom godi občudovanje z okolice, dovolite da v globini zbudi tudi previdnejši del, ki zna z ljudmi in ne pretirava v svojem ponosu. Škorpijonom bo pomagal pri sodelovanju z ljudmi iz okolice – namesto nestrpnosti jih pričakate in jim odprete pomoč z optimizmom.