Astronapoved

Horoskop za sredo, 4. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
4. 5. 2022, 05.32
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL OPTIMIZMA se prikrade v vaše načrte, četudi ga niste pričakovali ravno sedaj. Ovnom poveča srečo, ki jo imate te dni v ljubezni. Levom sicer ni všeč, kako se drugi vmešavajo v vaš posel, a vam angel pomaga, da iz tega ne naredite scene ampak se obrnete vase in nadaljujete. Strelce zadane nenadno, skupaj z angelom Ljubezni vas ujame nepripravljene in tudi dosti močneje kot si lahko predstavljate.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL DRUŽENJA vas požgečka in v vas odpre nemir, ki vas motivira v iskanju sogovornika. Obetajo se povabila na kavico, če ga ne dobite vi, ga podarite drugim. Biki, vam je druženje zelo manjkalo in boste danes veseli vsakega namiga v to smer. Device, reagirajte na namige in sproščeno vodite pogovor dalje. Kozoroge bo angel vabil v druženje s tistimi, ki imajo vpliv na vaše finančno stanje? Šef, banka ali poslovni partnerji?

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL KOMUNIKACIJE vam daje podporo na vseh frontah. Pokličite izvajalce, mojstre, izrazite se v vseh smereh življenja. Dvojčkom pomaga potruditi se povsod, kjer je nujno da opravite stvari v roku meseca dni. Tehtnice imate aktiviran notranji ogenj in angel vam pomaga prepoznati spremembe, ki si jih želite. Vodnarjem prinese preporod ter novo, veliko bolj praktično prenovo. Čutite željo po spremembah in čutite tok besed, ki se mu ne morete upreti.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL SPREMEMB pride kot sveža sapa na tista področja, kjer niste do seja napredovali spontano. Ribam prihaja ljubezensko življenje v prvi plan in angel vas odpre v nekaj novega. Raki postajate ponosni na pretekle dosežke in angel vam pomaga spremeniti odnos do sebe. Škorpijonom ponuja priložnost, da spremenite stare navade upravljanja stvari iz ozadja in se pokažete v svojih mislih in dejanjih na prvi črti.