Astronapoved

Horoskop za torek, 3. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
3. 5. 2022, 05.46
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL LJUBEZNI vam odpira obdobje lepote, nežnosti in metuljčkov v trebuhu. Ovni imate že priložnost za prvi zmenek, Leve pa njegova puščica še ne bo tako močno zadela. Trenutno imate premočne želje in ste usmerjeni v druge cilje. Strelcem bo zmešal glavo, samo ne boste prepričani, ali je to zaradi ljubezni ali pa na vas še vedno vpliva pretekli sončev mrk. A če pomislite, je Ljubezen daleč naokrog najbolj iskana – vsa srca hrepenijo po njej. Vzemite si čas.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL SPREMEMB po praznikih pripelje nove energije in način doživljanja življenja. Odpre nove dele vas, da odpadajo fasade. Biki dobite podporo za dobra druženja in novo komunikacijo. Devicam pomaga prepoznati, kaj si želite v naslednjih dneh ali tedni ustvariti in vas aktivira v tok realizacije. Kozoroge usmeri v opazovanje sebe in spuščanje vpliva drugih, da res začnete ustvarjati iz lastnih želja in potreb.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL AKCIJE pomaga danes izpeljati vse potrebno in usmeri vašo moč. Dvojčkom pomaga narediti vse tisto, kar ste do sedaj odlašali in odložili za drugič. Tehtnice ujame odlično pripravljene na dogodivščine in novo delo. Vodnarjem da občutek, kot bi se na novo rodili. Če se bo danes komu vrtelo, dajte pozornost na stopala in naredite nekaj poskokov in počepov. Tako boste angelovo podporo lažje prizemljili.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL SPROSTITVE vam po praznikih pomaga dobro in bolj umirjeno v tok delovne aktivnosti. Čutite, kako na novo vstopate v delovni teden bolj umirjeno. Ribam je po dopustu veliko lažje sodelovati in napetosti iz preteklosti se umaknejo. Raki se boste z njegovo podporo pripravljeni bolj odpreti v odnosih. Škorpijone še bolj aktivira v čutenju osebne svobode v vsem, kar ste in kar počnete.