Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 2. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
2. 5. 2022, 07.12
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL LJUBEZNI trka na vaše srce in lahko da se ne boste mogli več upirat. Ovne bo sprostil in pripravil na lepše obdobje, da opazite koliko dobrega življenja imate na razpolago. Levom prinaša rešitev, ki bo vodila tudi v intimno srečo. Veseli boste, da ste vztrajali v svojih vrednotah. Strelci, danes je vaš dan za zaljubljanje in naklonjenost v odnosih. Angel mehča vso kontrolo in se vsakemu približa na njegov, unikaten način.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL SPROŠČENOSTI na vsak način želi, da začnete uživati življenje. Kozorogi, skrajni čas je za vas, da kljub situaciji vidite, da je vse ok in pustite angelu, da vam zleze pod kožo. Biki njegovo podporo lažje sprejmete, pri tem pa imejte v mislih vaše dolgoročne cilje. Device, vas danes uči spustiti kontrolo v odnosih, tudi v poslu in se predati tisti višji sili v sebi, ki zna, ki ima vedno odgovore. Ne skrbite, vse je ok.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL SODELOVANJA v vas krepi občutek zase in hkrati za druge. Čutite, kje na telesu ali okrog vas se zasidrajo in ne dajo miru, dokler popolnoma ne popusti vaš stari upor. Dvojčkom omogoči, da sprejmete podporo in pomoč iz okolice in obogati vaš svet s toplino. Tehtnicam pomaga, da v druženju ne pozabite nase in date prednost višjemu skupnemu cilju. Vodnarje vodi do ureditve čisto konkretnih stvari – ko sprejmete, da so vsi enako vredni in pomembni.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL ŽIVLJENJA vam prinaša darila in bogato povrne vse, kar naredite dobrega zase in za druge. Ribe danes prejmete blagoslove in darila od drugih – karkoli potrebujete, vam je dano. Tok energije Rake spodbudi, da poveste več kot ste želeli a si boste vsi oddahnili ob tem, da veste kdo kam spada. Ko se Škorpijoni prepustite toku angelovih energij, vam pri uresničevanju načrtov z veseljem pomaga tudi vsa okolica.