Astronapoved

Horoskop za četrtek, 5. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
5. 5. 2022, 05.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL SODELOVANJA odpre širše vidike življenja, ampak vsakemu v svojo smer. Čutite, da ni potrebno da karkoli delate sami. Ovne vabi v druženje s simpatijami, da se dokončno pokaže, katera vas najbolj navdušuje. Levom pomaga pri delovanju v skupnosti prepoznati svojo vlogo, da skupaj z drugimi pridete do najboljši rezultatov. Strelci boste pod vplivom Kupida danes v projektih z ostalimi skozi kreativnost prepoznavali svoje globlje talente in angel vas pri tem podpre.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL OPTIMIZMA dobro vpliva na vse, da bolje vidite kakšne dobre možnosti vam življenje odpira. Biki boste z njegovo pomočjo dobro vplivali na vse okrog vas in tudi v sebi ne popustite pritiskom. Device lahko prepoznate, da je čas za akcijo že danes in lahko pustite vplivu angela da vam pomaga lažje zadihati. Kozorogi bodite bolj pozorni nase, da vas ne zanese v obljubljanje drugim, za katerega vam bo kasneje žal.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL ZAŠČITE odmakne vašo pozornost od okolice in vas usmeri v ljudi in stvari, ki imajo za vaše življenje pomen. Dvojčkom omogoči, da si zapisujete svoje ideje za ves mesec naprej. Tehtnicam pomaga da se usmerite v vse, kar vas čustveno spodbudi in zares vam ne bo težko narediti vse, kar je potrebno. Vodnarje umakne pred vplivi okolice, prav tako pa umakne druge pred vplivi Vodnarjev, tako da bo korist obojestranska.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL AKCIJE usmeri vaše energije od pasivnosti k potrebni dinamiki, da vam življenje lahko daje. Škorpijoni, ne zamujajte produktivnega časa, usmerite svoj fokus v akcijo. Raki, dajte čustva na stran ali pa jih dobro krotite, angel akcije ponuja priložnosti za spremembe v vaši zunanji podobi. Ribam omogoči, da se lotite svojih globljih hrepenenj, lahko se posebej odpre prostor partnerstva, če si tako želi vaše srce.