Louis in Charlotte

Na britanskem dvoru slavijo tudi osebni praznik princa in princese

Nejc Simšič
5. 5. 2022, 21.20
Deli članek:

Kraljeva družina, ki je pred dnevi slavila 96. rojstni dan kraljice Elizabete II., je praznovala tudi rojstna dneva najmlajšega princa Louisa ter male princese Charlotte. Nove podobe princa in princese pa je že po tradiciji ovekovečila vojvodinja Kate Middleton, ki je ljubiteljska fotografinja.

Profimedia
Sedmi rojstni dan je praznovala izjemno priljubljena mala princesa Charlotte.

Princ Louis, najmlajši otrok bodočega prestolonaslednika princa Williama in njegove soproge Kate Middleton, je pred dnevi praznoval četrti rojstni dan.

Ob posebnem mejniku je sina v fotografski objektiv ujela kar vojvodinja Cambriška sama in simpatične fotografije kasneje delila z javnostjo. Kate, ki je v preteklosti že večkrat dokazala, da je talentirana fotografinja, je najmlajšega sina fotografirala med igro na plaži in Louis ni skrival svojega simpatičnega nasmeha. »Kako je zrasel,« so bili ob pogledu na fotografije presenečeni uporabniki družbenih omrežij, ki so mladeniču zaželeli vse najboljše. »Čas zares teče hitro,« so se ob tem strinjali in Louisaoznačili za »popolno mešanico« starejšega brata Georgea in sestre Charlotte.  

Profimedia
Najmlajši sin Williama in Kate, princ Louis, je praznoval četrti rojstni dan.

Slavljenka tudi priljubljena princesa

Le nekaj dni po praznovanju rojstnega dne malega princa pa so na britanskem dvoru praznovali tudi sedmi rojstni dan izjemno priljubljene princese Charlotte, ki je s svojo simpatičnostjo in karakterjem »ukradla srce« že številnim oboževalcem. Princ William in Kate sta princesin rojstni dan obeležila z novimi portretnimi fotografijami, ki so bile posnete v bližini družinskega posestva v Norfolku, na njih pa slavljenka pozira z velikim nasmeškom na obrazu. Na eni izmed treh fotografij ji družbo dela tudi novi družinski član, črni kokeršpanjel, ki prihaja iz legla Katinega brata Jamesa Middletona

PROFIMEDIA
Fotografija izpred dveh let je dokaz, da čas hitro teče, saj so vsi trije otroci že zelo zrastli.