Astronapoved

Horoskop za torek, 15. marca

Andreja Novak / 090 77 85
15. 3. 2022, 05.36
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

Oven
Obremenjeni boste z dogajanjem in zdelo se vam bo, da nihče ne more brez vas.
Radi boste med ljudmi, saj vam bo preprosto začelo zmanjkovati energije in volje.

Bik
Usoda vas bo na polno aktivirala in še vedno bo strast tista, ki vas bo vodila naprej, pri tem pa lahko, da bodo predvsem stranski učinki tisti, ki vam jih življenje želi dati.

Dvojčka
Preveč dogajanja bo in potrebovali boste čas zase. Potrebujete namreč nov moč, pa čeprav ste potem vročekrvni. Bolje, da se prehitro odzivate, kot da ste apatični.

Rak
Odprti boste za spremembe in zadovoljni z vsem, kar vas bo krepilo v sreči. Otroci ali osebni projekti vam bodo na prvem mestu in naredili boste vse, kar je v vaši moči.

Lev
Slabo počutje vas bo vodilo v izolacijo in razmislili boste, zakaj vas bližina nekaterih ljudi zmoti. Ne boste reagirali, a spoznali boste, da je čas, da govorite le resnico.

Devica
Dobro podporo boste imeli v javnosti, pa tudi v intimnih zadevah. V vseh pogledih boste pravi magnetni privlak in imeli boste pomoč v realizaciji vsega, kar boste želeli.

Tehtnica
Strast vas bo motivirala in vas podpirala na način, da se ne boste mogli upirati pravim korakom. Ljubezen vas bo vodila do večjih sprememb, ki ste se jih sami bali aktivirati.

Škorpijon
Usoda vas bo želela osvoboditi nekaterih starih odnosov, bremen in moralnih zavor, ki jih nosite v sebi, kar vas bo na nek način zelo osrečilo. Samo iskreno pristopite.

Strelec
Blesteli boste in se le stežka ubranili simpatijam. Klepetavi boste in optimistični, kar bo mnoge pritegnilo in vas bodo videli v čisto novi luči. Ljubezen vam bo naravna sila.

Kozorog
Mnogo vsega se je nakopičilo in morali boste izbirati iskreno med optimalnimi spremembami, ali pa med navidezno staro varnostjo, kjer pa vas dušijo odnosi.

Vodnar
Pretiravali boste v želji, da vsem ugodite, posebej domačim in zato si boste nakopali precejšnjo psihično utrujenost. Tudi slaba prehrana in pomanjkanja spanca ne bo ok.

Ribi
Javnost vas bo sprejela in na vse boste naredili odličen vtis. Velik vpliv boste imeli brez, da bi se to zavedali. Simpatije bodo vsepovsod, kar vam bo nadvse laskalo.