Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 13. marca

Andreja Novak / 090 77 85
13. 3. 2022, 07.26
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Pripravite se na večje spremembe, ki bodo potrebne. Maksimalno uredite svoj dom ter si vzemite čas za razmislek, čemu ste nemirni in kaj podzavestno prikrivate.

Bik
Imeli boste večje želje po spremembi, ki se bi lahko dobro izšle, če se ne boste izogibali stiku z okolico. Nujno je, da se izpostavite in začnete vpeljevati svoj sistem.

Dvojčka
Prijatelji vas bodo prevzeli in zopet boste začeli uživati življenje. Sproščeno se boste dogovorili za dobre poslovne možnosti, kar vam bo dalo upanja v sijočo prihodnost.

Rak
V sebi boste zaskrbljeni, a navzven veseli in optimistični. Prijateljstvo vas bo prevzelo in vam pokazalo smernice življenja, a boste morali sami poskrbeti za osebne stvari.

Lev
Javnost vas bo občudovala in brez, da bi želeli, se boste znašli v ospredju. Skozi sodelovanje srečali nove ljudi, s katerimi boste sklenili dobre poslovne dogovore.

Devica
Čustva vas bodo prevzela in s težavo se boste zadrževali, da jih ne boste pokazali vsem. V prijateljstvu boste zaupljivi, zato boste lažje pokazali svojo pravo naravo.

Tehtnica
Vaš trud bo prišel do izraza. Življenje vas bo podprlo in končno se bodo začele stvari zlagati na svoje mesto, kar vam bo okrepilo optimizem in voljo za nadaljnje delo.

Škorpijon
Jasno vam bo, da ste vi tisti, ki vodite igro in da je čas za korenite spremembe. Z globljimi čustvi boste prepoznali pravo pot, saj vam bo instinkt še najbolje deloval.

Strelec
Čustva vas bodo prevzela in samo predali se boste dogajanju. Prijateljstvo bo lahko prešlo v bolj intimno fazo, lahko pa, da se boste odločili za poslovno sodelovanje.

Kozorog
Izbrati boste morali svoj način življenja. Če boste popustili strahovom, se bodo nekatere večje priložnosti umaknile in ne boste jih več mogli obuditi v življenje.

Vodnar
Usoda vam bo pokazala vse vidike življenja in na vas bo, da boste zase izbirali dobro. Poslovno boste vse uredili, a osebno ne znate postaviti meja, kar vas bo izčrpalo.

Ribi
Lepo boste sprejeti v javnosti, kar vam bo vir navdiha in povsod boste videli možnosti sodelovanja. Skozi pogovore boste odkrili številne dobre kvalitete v sebi in prijateljih.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja