Napoved

Tedenski horoskop: polna Luna v Devici vas bo podprla v skrbi zase

Andreja Novak
13. 3. 2022, 16.00
Deli članek:

Idealen teden za ureditev videza, prenovo garderobe in dobre nakupe. Polna luna v devici vas bo podprla v skrbi zase, v kreativnost in času, ki ga boste organizirali zase in svoja srečna druženja.

Dreamstime
»Moje središče ustvarjanja je napolnjeno s svetlobno silo obilja na Zemlji.«

Poudarek bo na dobri organiziranosti, tudi časa za otroke. Privoščite si spremembe v ukrepih doma, da pridobite čas zase. V nedeljo pride Sonce v znamenje ovna: OVNI, VSE NAJBOLJŠE! Začenja se prava pomlad!
Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujte o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Moje središče ustvarjanja je napolnjeno s svetlobno silo obilja na Zemlji.«

Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Obremenjeni boste z dogajanjem in zdelo se vam bo, da nihče ne more brez vas. Partnerstvo bo malo na stranskem tiru, saj preprosto ne bo časa za vse. Pazljivo pa, da vas iskrice strasti ne prevzamejo povsem.
ZDRAVJE
Konec tedna pride Sonce v vaše znamenje, kar vas bo okrepilo s samozavestjo. Radi boste med ljudmi, saj se vam bo v vmesnem času, ko boste sami s sabo, aktivirala večja občutljivost na vse okoli vas. Vaša fizična moč bo prevladovala, a prav tako boste srčno dobro vibrirali.
DENAR
Resnično boste iskani in delovali umirjeno ter poznali odgovore na skoraj vse. Vaš magnetizem vas bo odpiral še za večje množice ljudi in zavedali se boste, da je nekaj v vas, kar jih pritegne, a ne boste se znali opredeliti, kaj je to. Številni stari prijatelji se bodo spomnili na vas in vam pomagali pri projektih, ki jih želite izpeljati.
Kje vas čaka sreča?
V sledenju usodi in svojemu srcu se boste znašli na čisto novem poligonu življenja. Srečni boste ob vse bolj preprostih stvareh in ljudeh. Nikakor si ne boste več želeli komplicirati življenja in se boriti za nekaj, kar sploh ne želite.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Usoda vas bo na polno aktivirala in še vedno bo strast tista, ki vas bo vodila naprej, pri tem pa lahko, da bodo stranski učinki tisti, ki jih usoda zares želi za vas. Vseeno se raje pogovorite s svojimi domačimi, preden jih odpeljete na drug konec sveta ali jim popolnoma spremenite način življenja.
ZDRAVJE
Večji razmislek bo potreben, zato boste morda slabo spali in ves čas razmišljali o temah, ki vas bodo bremenile.
DENAR
Pokazale se bodo omejitve in potreba, da nekatere stvari in odločitve popolnoma transformirate. Morda boste v karieri dobili odlično ponudbo, ki pa bo od vas zahtevala, da popolnoma spremenite svoj način življenja, kar vas bo tudi mikalo, saj bodo priložnosti res zanimive in obetavne na dolgi rok.
Kje vas čaka sreča?
Notranji mir bo prišel s sledenjem svoji intuiciji, prek katere boste lahko dobro uredili številne stvari. Zato bodite povezani predvsem s sabo in se ne odločajte iz trme ali na podlagi svetovanj okolice, temveč izključno po svojem notranjem občutku, saj vas bo ta najbolj osrečil.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Preveč dogajanja bo in potrebovali boste čas zase. Konce tedna, 27. 3., prehaja Merkur v znamenje ovna, kar vas bo navdalo z novo močjo, pa tudi vročekrvnostjo, s katero se boste verjetno prehitro odzivali na vse, kar vas bo zmotilo. Vseeno vam bo uspelo zadihati v strasti in začeti vsaj razmišljati o ljubezni.
ZDRAVJE
Če boste slabo spali, je smiselno, da pred spanjem okrepite meditacijo ali sproščanje, ali pa si privoščite kakšno energijsko terapijo, ki vas bo zaščitila pred močnimi vdori obremenilnih sistemov, ki vplivajo predvsem na slab način razmišljanja.
DENAR
Dobri načrti se bodo vse bolj bližali uresničitvi in zadovoljni boste z dogajanjem, a se boste morali sprostiti glede financ in začeti raje iskati dodaten zaslužek oz. bolje vnovčili svoje delo in znanje. Uspelo vam bo, zato ne omahujte.
Kje vas čaka sreča?
Srečo boste našli in ohranili, če se boste vsak dan vsaj malo odmaknili od direndaja, da boste lahko ohranjali svojo jasnost in ne podlegli pritiskom sistemov in okolja, ki samo želijo, da ostanete v občutku majhnosti in krivde.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Odprti boste za spremembe in zadovoljni z vsem, kar vas bo krepilo v doživljanju sreče. Otroci ali vaši osebni projekti vam bodo na prvem mestu in želeli boste narediti vse, kar je v vaši moči, da obdržite vse, kar vam je pomembno.
ZDRAVJE
Odlično obdobje, v katerem se lahko čisto prenovite in se regenerirate tako fizično kot psihično. Imeli boste moč samozdravljenja, če si boste le dovolili, da se toliko umirite, da pride na plan vsa potrebna stara energija zatrtih čustev in pričakovanj, ki se vsake toliko sprožijo v vas in vam zmedejo kompas.
DENAR
Polna luna 18. marca v devici vam bo pomagala stabilizirati notranje stanje ter se jasno in čisto postaviti na svoje. V tem času se izogibajte alkohola, cigaret in drugih substanc, ki vam zmedejo energijski pretok in vas ustavijo v celovitosti. To vam bo okrepilo stabilnost in poslovno uspešnost.
Kje vas čaka sreča?
Dovolite si optimalno doživeti sebe in iz tega občutka potem narediti vse novosti za življenje, kar vas bo najbolj osrečilo. Natančno boste sledili vsem dogovorom. Ne vračajte se v preteklost.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Konec tedna, 20. marca, pride Sonce, vaš vladar, v znamenje ovna, kar vam bo aktiviralo večjo moč, pa tudi nestrpnost, da boste šli v akcijo. Morda vam bo strast pokazala pravo pot življenja, zato se ne skrivajte pred njo, temveč samo sodelujte.
ZDRAVJE
Odlično se boste počutili, če boste sledili intuiciji in se pravočasno odmaknili od tistih, ki vas utrujajo. Sledite optimizmu tako v osebnem kot poslovnem življenju in sprejmite navdih za izziv, ki ga je treba uresničiti.
DENAR
Povsem boste zaposleni z zadevami v javnosti. Morda boste vpeljevali poslovne zadeve v širši krog, ali pa pomagali prijateljem pri teh dejavnostih, vsekakor boste imeli polno podporo za dober posel, dobre dosežke tudi na finančnem področju. Optimizem boste aktivirali povsod, kjer se boste pojavili.
Kje vas čaka sreča?
Ne spreglejte srečnih možnosti za dobre projekte, ki vam bodo prinesli večje finančne rezultate, sočasno pa vas popolnoma sprostili tudi za osebno življenje. Poglejte širše, kaj lahko dobrega naredite, saj vas zvezde optimalno podpirajo v tem.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Dobro podporo boste imeli v javnosti pa tudi v intimnih zadevah. V vseh pogledih boste pravi magnetni privlak in mnogi vam bodo pomagali uresničiti, karkoli boste rekli. Če se boste usmerili v ljubezen in odnose, boste tudi na tem področju dosegli večje uspehe. Če si želite otrok, je zdaj pravi čas za to.
ZDRAVJE
Tudi če vas bo preteklost preveč zajela, se boste dobro znašli in si okrepili počutje ter razrešili marsikatero stvar. Notranja moč in sprostitev vam bosta dobro deli, zato se boste vsega lotevali bolj samozavestno.
DENAR
Velik poslovni uspeh lahko dosežete s čimerkoli se boste lotili javno ali širše. Če imate svoj posel, je to odličen čas, da ga aktivirate tudi v tujino ali razširite, saj se vam bo vse dogajalo v najboljše poslovno dobro.
Kje vas čaka sreča?
Srečanje Jupitra in Merkurja je odlična podpora za kakršnekoli poslovne poteze, in če imate razčiščene stvari, kaj si želite, bo vse šlo še toliko lažje. Zato samo sodelujte in sledite svojim optimalnim ciljem, saj vas bo že samo dogajanje nadvse osrečilo.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Strast vas bo še vedno motivirala in vas podpirala na način, da se ne boste mogli upirati pravim korakom. Morda vas bo prav ljubezen vodila do res večjih sprememb, ki si jih sami niste niti zamišljali.
ZDRAVJE
Koristno bo, da se končno že odločite in reorganizirate vsa področja življenja, saj bo to osnova za pozitivne spremembe, predvse pa za osvoboditev skrbi in bremen, ki vas tiščijo k tlom. Če boste naredili čistko v vašem domu ter vseh fizičnih stareh, se vam bo to dobro poznalo na vašem zdravju.
DENAR
Usoda vas bo jasno vodila, tako da ne boste imeli dvomov ali odprtih stvari. Jasno bo, kaj morate narediti in v katero smer se vse odvija.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, ko boste spoznali in sprejeli dejstvo, da je potrebna boljša organiziranost, pa čeprav vam bo že tako dobro šlo. A bolj ko boste imeli vse urejeno, večjo svobodo boste doživljali in ideje vas bodo nadvse motivirale in osrečile. Sprostila se bodo tudi čustva in slabi miselni vzorci, kar bo najpomembnejše za vašo bolj trajno srečo.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Usoda vas bo želela osvoboditi nekaterih starih odnosov, bremen in moralnih zavor, ki jih nosite v sebi, kar vas bo na neki način zelo osrečilo. A morali boste iskreno slediti vsemu dogajanju, da se ne boste zapletli v eno samo epizodo na potovanju ter vas bodo odnosi potegnili v nekaj, kar ste nekoč že urejevali.
ZDRAVJE
Če ste v preteklosti imeli zdravstvene težave, se bodo zdaj stvari prav dobro uredile. Pri tem bo pomembno, da se ne skrivate pred bližnjimi ali sodelavci in ne bežite od odgovornosti v odnosih. Sprejmite dogajanje, saj boste s tem sprejeli tudi vrsto rešitev.
DENAR
Sreča vas bo podpirala tudi v službi in poslu, kjer boste dosegali odlične rezultate. Če iščete pravo zaposlitev, je zdaj čas prav za tovrstne uspehe.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vam bo naklonjena. Bolj ko boste iskreni, več jo boste lahko sprejemali. Iskrenost bo spontano zdravila tudi vaša čustva in čustva vaših bližnjih, da boste bolj povezani v sedanjosti in manj z bremeni preteklosti. To vam bo dalo veliko jasnost in magnetizem za življenje.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Blesteli boste in se le stežka ubranili vseh simpatij. Klepetavi boste in optimistični, kar bo mnoge pritegnilo in vas bodo videli v čisto novi luči. Ljubezen vam bo naravna sila in z vsemi boste prijazni, kar bodo nekateri morda razumeli v pretirani luči.
ZDRAVJE
Odlično počutje bo predvsem odvisno od tega, ali se boste želeli povezati s prijatelji in javnostjo. Če se boste želeli skrivati in odmikati od dogajanja, lahko to slabo vpliva na vaše počutje, zato pojdite med ljudi.
DENAR
Morda boste sodelovali z družbo za pomoč živalim, naravi ali v kakšni humanitarni akciji. Povsod boste imeli velik uspeh. Prek tega boste dojeli, kje so šibke točke vašega posla, tako da vam bodo ta spoznanja pomagala, da boste točno vedeli, kaj in kje narediti, da hitro pridete do optimalne finančne podpore.
Kje vas čaka sreča?
Ideje in navdih vas bodo podpirali in v javnosti boste imeli sanjske odzive, ki vas bodo postavili v bok najboljšim. Srečni boste in komunikativni, zato boste osrečili mnoge, lahko da celo bivše partnerje, ki se bodo kar naenkrat pojavili v vaši bližini.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Vse se bo nakopičilo in morali boste izbirati med iskreno dinamičnim in optimalnimi spremembami, ali med navidezno staro varnostjo, kjer pa vas dušijo odnosi.
ZDRAVJE
Usoda vas bo podpirala in sočasno želela od vas pomembne odločitve. Ne boste se več mogli skrivati pred življenjem. Preveč krivde čutite za vse minulo dogajanje, celo za svoj zdajšnji način razmišljanja, in se potem lovite za slamice sreče, da sploh preživite. Razbremenitev je nujna, če ne želite zboleti.
DENAR
Materialne spremembe bodo posledica vaših osebnih sprememb in morda se bo kar naenkrat vse uredilo. Vse pa je odvisno od tega, ali si boste upali stopiti v korak z najbolj dejavnim življenjem, ki ni povezano toliko z dogajanjem kot vašo prisotnostjo in sodelovanjem v vsem.
Kje vas čaka sreča?
Do polne lune 18. marca je dobro, da o vsem razmislite, pa boste že Jožefovo lahko praznovali drugače in na nov način. Pogum za življenje je tisto, ki vam je do zdaj manjkalo. Zvezde od vas zdaj zahtevajo, da ga obudite in negujete vsak dan sproti.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Pretiravali boste v želji, da vsem ugodite, posebej domačim, in zato si boste nakopali precejšnjo psihično utrujenost. Zaradi slabe prehrane in pomanjkanja smiselnega pogovora boste čisto premalo odzivni na sprejemanje podpore, ki jo imajo zdaj zvezde za vas.
ZDRAVJE
Obvezno najdite čas zase, za počitek in meditacijo pa tudi za fizično sproščanje z masažo ali plavanjem ... Najboljše, da je to takoj po zaključku službe. Usoda vas bo dobro podpirala pri vseh stvareh, če boste le zmogli slediti vsem izzivom in darilom.
DENAR
Morda bo bolj stresno v službi, zato je dobro, da poskrbite, da se znate in zmorete hitro umiriti. Na ta način boste zelo dobro izpeljali številne projekte, ki bodo potekali vse bolje in vam prinašali srečo. Skozi sodelovanje boste dosegli več kot sami.
Kje vas čaka sreča?
Poskrbite za svojo kondicijo na psihični ravni predvsem s tem, da ne sprejemate odgovornosti za druge ter redno jeste sadje in zelenjavo. Sreča vas bo podpirala, če ne boste nadzorovali vsega okoli sebe, temveč postavili smernice in jim tudi vi dobro sledili.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Javnost vas bo sprejela in na vse boste naredili odličen vtis. Velik vpliv boste imeli, ne da bi se tega zavedali. Simpatije bodo vsepovsod, kar vam bo laskalo, a boste osredotočeni na izpolnitev tega, kar želite doseči v družbi ali v organizaciji.
ZDRAVJE
Bolj ko boste opuščali navezave na preteklost, bolj se bo krepilo vaše dobro počutje. Nekatere spremebe v zdravju vas bodo osrečile in hitreje boste reagirali na dobre spremembe v javnosti in službi.
DENAR
Povsod boste uspešni. Prek tega boste dojeli, kje ste šibki in se morate okrepiti v prihodnje, če želite svoj posel ali vpliv navzven še naprej razvijati ali stabilizirati. Morda boste dobili odlične projekte, ne samo za izpeljati, temveč boste za to tudi na polno financirani. To vam lahko prinese lepo bogastvo.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste in komunikativni ter osrečili mnoge, morda celo nekdanjega partnerja. Razbremenili se boste namreč vseh starih vezi in dovolili drugim, da so točno takšni, kot so. Hvaležni vam bodo, in to vas bo veselilo in ganilo.