Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 23. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
23. 1. 2022, 07.02
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Naj vas dnevna rutina ne preusmeri na preteklost in ne začnete ponavljati starih napak. Raje vse dobro premislite, preden odreagirate in vsega se lotite na nov način.

Bik  
Zadovoljni boste s sabo, saj se bo trud preteklosti obrestoval. Temeljne stvari se bodo uredile in lažje se boste pogovorili. Še posebej doma bo vladalo razumevanje.

Dvojčka  
Bolj kot boste v sebi zadovoljni in sproščeni, bolje se bo vse odvijalo tudi v okolici in ne boste več čutili pritiskov. Sprostili se boste in začeli ustvarjati spremembe pri sebi.

Rak  
Ugotovili boste, da vam je dolgčas, ko je vse v najlepšem redu. Presenečeni boste, saj ste vedno hrepeneli harmoniji. Zakaj potrebujete stres, da se res počutite žive?
 
Lev  
Iskali boste načine, da bi naredili stvari po svoje, a boste prisiljeni se pogovoriti z bližnjimi. Ne trmarite pri stvareh, ki so v vaše dobro, raje sprejmite predloge takoj.

Devica   
Veliko stvari vas bo jezilo, veliko idej boste imeli, a nič od tega ne boste uspešno skomunicirali. To vam bo v breme, a bo koristno, saj boste imeli priložnost razmisliti.

Tehtnica  
Zadovoljni boste s sabo. Ne boste razumeli, zakaj se nekateri izmikajo pogovoru, saj bo vse, kar boste želeli, v dobro vseh. Sprostite se in dovolite, da se vsak odloča zase.

Škorpijon  
Vpliv na druge vas bo navdušil in veliko stvari boste želeli realizirati. Nekateri se bodo začeli odmikati, saj ne bodo želeli slediti, zato je smiselno, da se prej pogovorite.

Strelec    
Ne bojte se odgovornosti in sprejmite spremembe, ki se kažejo. Služba vam bo ponujena in če se vidite na tem področju, potem jo sprejmite, saj lahko naredite veliko več ob sodelovanju z drugimi.

Kozorog  
Nemirni boste in iskali možnosti za realizacijo ljubezenskih želja. Ne bojte se sebe in svojih čustev, samo sprostite se in dovolite, da vas življenje vodi v smer, da jih boste lahko pokazali in doživeli na polno.

Vodnar  
Preveč vsega za premalo časa bo. Ne boste našli ravnotežja, zato lahko, da se boste jezili na druge. Izkoristite svoje talente in na vse poglejte bolj od daleč. Lažje bo.

Ribi  
Hrepeneli boste po potovanjih, spremembi, a se sočasno zavedali, da je sedaj pravi čas, da naredite vse potrebno. Organizirajte se in spremenite način vsakdanjika.