Vsakemu svoje

To čas vodnarja do 18. 2. prinaša posameznim astrološkim znamenjem

Andreja Novak, astrologinja
22. 1. 2022, 11.18
Posodobljeno: 22. 1. 2022, 16.52
Deli članek:

Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, v katerem bo do 18. februarja 2022 Sonce, imajo zanimive značilnosti. Zanimivo pa bo tudi njihovo obdobje – za vsak astrološki znak po svoje.

Profimedia
Vodnar prinaša veliko zanimivega in pestro dogajanje.

Naredimo najprej najkrajši možni sprehod po lastnostni vodnarjev.

Vodnarjev dom
Vodnarji menjajo bivališča z lahkoto in brez zapletov. Ne glede na to, ali imajo majhno stanovanje ali veliko hišo, povsod iščejo povezanost z nebom in okolico, saj potrebujejo modrino neba v svojem domu.

Vodnarjeva ljubezen
Ker so vodnarji idealisti, se redko navežejo na enega človeka, saj se čutijo obremenjene s pozornostjo, ki jim je kot kletka. Izjeme so v primerih, ko partner vodnarja razume njihovo potrebo po svobodi.

Vodnarjev denar
Denar sam po sebi ni nekaj, na kar bi se vodnarji usmerjali. Pomembno pa jim je, da imajo dovolj financ, s katerimi si uresničujejo osebno idejo o svobodi in dobrem življenju.

Vodnarjeva kariera
Vodnarji so včasih nekoliko sramežljivi in občutljivi, a na drugi strani premorejo ogromno moči za premikanje meja in znajo življenje živeti na polno.

NAPOVED ZA DVANAJST ZNAMENJ

Zdaj pa si še poglejmo, kako bo letošnje obdobje vodnarja zaznamovalo dvanajst nebesnih znamenj.


OVEN
Sprejmite največje izzive v vsem, kar se bo dogajalo, saj se sicer lahko zapletete v neprave odnose, če boste le imeli preveč časa. Ne bojte se sebe, ne zlorabljajte pa svoje življenjske energije, ki bo v tem obdobju sprožala iskrice strasti povsod, kjer se boste pojavili.

BIK
Ljubezen vas bo mikala in vam bo na voljo. Lahko se tudi zgodi manjši čudež in nekateri kreativni načrti postanejo veliko več, kot ste pričakovali. V vsakem primeru boste doživljali lepoto življenja tudi skozi materialne dobrine. Želeli boste, da je vse po vaše, a ne bo.

DVOJČKA
Januarja bo Merkur še vedno retrograden, kar pomeni, da lahko ugotovite, kaj vse bi danes naredili drugače, in prenehate s starimi napakami. 4. 2. se vaš vladar Merkur vrne v direktno fazo v kozorogu. To vam bo pomagalo, da boste lahko zaključili vse nedokončano.

RAK
Januar bo poskrbel, da boste odkrili globine svojih čustev in na vas je, na katera se boste bolj osredotočili. Kreativni boste in srečni, če se boste odločali za to. Odlično počutje bo posledica skrbi za zdravje in videz. To vam je pomembno, zato naredite vse, da boste ves čas zadovoljni.

LEV
Morda boste deležni kritik in obtožb, saj bo precej ljubosumja okoli vas, ki pa ga ne boste niti opazili. Šele ko vas bodo želeli postaviti v kot ter ukrotiti, ga boste opazili in se razjezili. Odnosi vas bodo omejevali in izogibali se boste ljubosumnosti in vsem posesivnim ljudem.

DEVICA
Premagati boste morali nekatere strahove, ki bodo neutemeljeni, a vas že dlje časa mučijo. Premislite o načinu življenja in se pripravite na pogovore s tistimi, o katerih največ razmišljate. 4. 2. se vaš vladar Merkur vrne v direktno fazo v znamenju kozoroga, kar vas bo osvobodilo.

TEHTNICA
Ne bodite preveč nestrpni v pogovorih ali dejanjih. Zavedajte se, da je za vse dovolj časa in da si sami določate svoj tempo. Lahko se zamaje vaša stabilnost, še posebej v partnerskem odnosu, še posebej, če boste hiteli. Sprostite se tako v besedah kot dotikih.

ŠKORPIJON
Na živce vam bo šla vsa pozornost, saj boste v miru želeli opravljati vsakdanje stvari. A ne bo šlo, saj boste oddajali močno energijo in vas bodo vsi iskali. Največji vpliv boste imeli na domače zadeve, zato je pomembno, da se zavedate, kaj vam dom pomeni.

STRELEC
S sočutjem boste sprožali pravi val dobrodelnosti okoli sebe in morda se boste vključili v organizirano sodelovanje pomoči ljudem v stiski. Ljudje vam bodo naklonjeni in z večjim veseljem se boste srečevali tako osebno kot poslovno. Izkoristite dobro podporo zvezd.

KOZOROG
Poglobili boste občutek ljubezni v življenju in odkrili vse možnosti, ki se vam ponujajo tu pa tudi na drugih področjih življenja. Spoznali boste, kje vse ste v preteklosti delali napake zaradi čakanja ali uvidevnosti in ugotovili boste, da je čas, da se lotite življenja na polno.

VODNAR
Največje spremembe boste delali tam, kjer boste najbolj iskreni in kreativni. Sodelovanja ne jemljite za samoumevno, saj se lahko kaj hitro zgodijo spremembe, v katerih boste potegnili ta kratko. Imeli boste veliko energije in moči, da ustvarite življenje, kot si ga želite.

RIBI
Velik vpliv boste imeli na okolico, a se tega na srečo ne boste najbolj zavedali, zato boste delovali iskreno. S svojim optimizmom, ki ni nov, bo pa prvič tako jasno viden okolju, boste marsikoga presenetili in mu brez truda tudi pomagali k pozitivnim spremembam.