Astro

11. 11. 2021 je dan, ki vam lahko spremeni prihodnost

sn
11. 11. 2021, 10.00
Posodobljeno: 11. 11. 2021, 10.01
Deli članek:

Ponavljajoča števila so posebne kode, ki v sebi nosijo sporočila. Seveda je tudi 11 11 ena izmed njih, njen vpliv pa najmočneje doživljamo danes, 11. novembra.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Danes tudi verjetno ne bo nikogar, ki števila 11 11 ne bi opazil. Zato vam ga bomo predstavili z vseh njegovih vidikov.
Zaradi nebesnih konstelacij je letošnja koda 11 11 prav posebna, njen vpliv bo vsak astrološki znak doživel na čisto svoj način …
A do astrologije pridemo na koncu, najprej si oglejmo simboliko števila 11 11 in obred, ki je na ta dan blagoslov za dušo in telo.

SPLOŠNO SPOROČILO
Videti številko 11 11 pomeni, da se je v vaši fizični realnosti nekaj premaknilo, kar vpliva na vašo duhovno in energijsko raven. Število 11 11 je sporočilo, da je vaša fizična realnost ogledalo v duhovno dimenzijo, vaše misli, dejanja in sistemi prepričanj pa oblikujejo oba svetova hkrati.

NUMEROLOŠKI VIDIK
V numerologiji velja prepričanje, da je število 11 glavno število. Za glavne pravijo, da odmevajo na izjemno visoki frekvenci, zato imajo večji vpliv na vas. Ko vidite to številko, še posebej če se vam videnje ponavlja, to pomeni, da ste naravnani na vibracijo te številke.
Ker je frekvenca 11 tako visoka, se domneva, da je to portal za doživljanje nadnaravnih občutkov, kot je povečan intuitivni čut. Nekateri verjamejo, da je številka tista, ki povezuje fizični in duhovni svet. Manifestacije iz duhovnega sveta vstopajo v fizično realnost na vibracijo števila 11.
Manifestacije prihajajo na visoko vibracijo števila 11, toda da bi se te ukoreninile in spremenile vašo resničnost, bo moral drugi del vaše resničnosti odpasti.
V tem smislu je 11 11 število sprememb. Ampak to je sprememba na bolje. Morda boste doživeli nekaj, kot je »katastrofa«, vendar bo to odprlo energijsko praznino, da bodo nove manifestacije prišle v vašo resničnost.
To lahko vidite v tarotu: karta številka 11 je karta pravičnosti, ki govori o ravnovesju med duhovnim in fizičnim svetom.
Ne bodite prestrašeni, če se bodo stvari v vaši resničnosti začele spreminjati, če večkrat vidite številko 11 11. Te spremembe vas vodijo v višjo različico vaše realnosti.
Ko vidite številko 11 11, ste v obdobju pospešene rasti in vaše manifestacije veliko hitreje pridejo v vašo resničnost.

AKTIVACIJA ENERGIJE
Če želite energijo 11. novembra izkoristiti v svojo korist, jo morate aktivirati. Odpreti morate svoje srce za energijo in dobrodošlico v vibraciji novih začetkov.
Število 11 11 povečuje našo sposobnost, da se manifestiramo in vzamemo stvari iz našega srca in uma ter jih damo v svet, njegove energije nas tudi vodijo, da povežemo in uskladimo svoj um, telo in dušo.
Ustavite se za trenutek in začutite, kako je biti v svojem telesu. Vprašajte se: »Kaj potrebuje moje telo?« In bodite mirni, ko čakate, da se pojavi odgovor.
Potem se vprašajte: »Kaj potrebuje moj um?« In še enkrat bodite mirni, ko čakate, da se pojavi odgovor.
In končno se vprašajte: »Kaj potrebuje moja duša?« In poslušajte, kaj deli z vami.
Poslušanje je močno orodje, zato se še posebej na ta dan prepričajte, da poslušate tako svoj notranji kot zunanji svet – kdo ve, kakšna sporočila in spoznanja lahko prejmete.

DOBRONAMERNI NASVETI
Če želite nekaj manifestirati ali želite uresničiti, je danes torej dan, da določite svoje namene!
Če pa se počutite blokirani, ko gre za srčne zadeve, ali če se trudite povezati s srčno željo, določite namero in prosite svoje angele in vodnike, da vam pomagajo pri sprostitvi vseh blokad, ki jih ne potrebujete več.
Čez dan poskušajte zavestno obdržati svoje srce odprto in v vibraciji ljubezni, razumevanja, odpuščanja in sočutja, še posebej do sebe!
Če želite nekaj pritegniti, manifestirati ali ustvariti, je to tudi močan dan za molitev, obredno delo in ukrepanje.
Pomislite na nekaj, kar želite ustvariti in pritegniti v svoje življenje, nato pa naredite tri korake (tudi če so majhni), da vam to pomagajo spremeniti v resničnost.

STARODAVNI RITUAL
Da se vam življenje naslika v barvah, ki si jih vi želite, storite prvi korak in ob podpori kode 11 11 naredite starodaven ritual za manifestacijo želenega.
1. Korak
Začnite tako, da 11 minut sproščeno in spontano pišete o vseh stvareh, ki odpirajo vaše srce in vam prinašajo veselje v vašem življenju. To lahko vključuje stvari, ki vam trenutno prinašajo veselje, ali stvari, ki jih želite vnesti v svoje življenje v prihodnosti. Naj se vaše pisalo premika, kot si želi, saj ga vodi srce, um naj uživa svoj mir.
2. Korak
Preglejte, kar ste napisali, in poudarite vse ključne dejavnosti ali besede občutkov, ki izstopajo. Te besede in/ali dejavnosti vam bodo dale namige o tem, kam morate osredotočiti svojo energijo in čas.
3. Korak
Izberite tri besede ali dejavnosti, ki vam najbolj ustrezajo, in jih nato zapišite na ločen list papirja. Zdaj položite roko na srce in ponovite za vsako: »Dajem si dovoljenje, da čutim/delam (tukaj vstavite občutek/dejavnost). Dovolim si, da vnesem več te energije v svoje življenje od danes naprej.«
4. Korak
Zdaj zaprite oči in si predstavljajte, kako bo videti vaše življenje, ko boste vanj prinesli vso to čudovito energijo. Oglejte si, kako dosežete vse, kar želite, ter se počutite veselo in srečno. O tem meditirajte 11 minut.
5. Korak
S svojo vizijo v mislih napišite jasno namero za to, kar želite manifestirati v svojem življenju. Poskusite v enem stavku jedrnato zajeti, katera čustva, občutke in stvari želite vnesti v svoje življenje. To vam bo pomagalo poslati jasno željo vesolju. Tukaj je nekaj primerov:
»Moj namen naprej je vnesti v svoje življenje bolj sproščeno in mirno energijo, da se bom lahko počutil/a usklajenega/usklajena in povezanega/povezano s svojo najvišjo potjo.«
»Moj namen je, da si dovolim igrati in se znova počutiti mlad/a in vesel/a.«
»Moj namen je poslušati in spoštovati svojo intuicijo, da bom lahko napredoval/a naprej v svoji karieri do več obilja.«
»Moj namen je odpreti svoje srce novi ljubezni in deliti nove spomine z drugim.«
Ko gre za vaš namen, ni nič prav ali narobe, poskusite ga izraziti na pozitiven način. Ko imate svoj namen, ga hranite nekje, kjer ga lahko redno vidite, ali ga nekajkrat na glas povejte.
6. Korak
Roke položite v položaj za molitev, zahvalite se skupini vodnikov in zaključite z afirmacijo: »Poravnan/a sem, sem eno, ustvarjam življenje svoje najvišje poti, kjer se izpolnijo vse moje želje. Hvala vam. Hvala vam. Hvala vam.«

POGLED V UNIVERZUM
Vesolje je vedno treba upoštevati kot celoto. Na letošnji 11. november je najpomembnejše dejstvo, da sta Luna in Jupiter v konjunkciji (tudi blizu drug drugemu), kar bo posledično okrepilo učinke, ki jih čutimo od vsakega nebesnega telesa. Naj spomnimo, da Luna vlada naši čustveni osebnosti, Jupiter pa je planet, povezan z ustvarjalnostjo, rastjo, srečo in dobrim počutjem. Poleg tega bo na ta dan Luna v fazi naraščanja, ki se pojavi pred polno luno ... Od energij se bo torej kar kresalo.
Te planetarne sile, ki potujejo blizu druga drugi v fazi naraščajoče Lune, 11. 11. 2021 posebej močno odražajo sile naraščanja in rasti, kar pomeni, da je ta dan idealen čas za posvetitev nameri v zvezi z napredovanjem, romantično ljubeznijo in srečo na splošno. Poleg tega sta tako Luna kot Jupiter v Vodnarju, 11. znaku zodiaka, kar krepi numerološko moč števila ena – torej energijam na 11. november 2021 daje še dodatno moč.

ASTROLOŠKI VIDIK
Pa si poglejmo, kako 11. november 2021 vpliva na posamezna nebesna znamenja in kaj zvezde svetujejo.


Oven
Konjunkcija Lune z Jupitrom bo aktivirala 11. hišo skupnosti in sreče v ovnu. To ognjeno kardinalno znamenje zato lahko pričakuje dodatno kozmično moč za izražanje idej in ustvarjalnost.
Če imate kakršnekoli inovativne ali avantgardne ideje, za katere upate, da se bodo uveljavile, je zdaj dan d, ki mu jih bo sledilo še več zelo ugodnih. Potrudite se in poiščite pot do ključnih ljudi, ki bi z vami delili vizijo in vam bili tudi v pomoč.

Bik
Planetarna konfiguracija 11. novembra 2021 je dober dan za marsikaj, kar zadeva bike. Ena od teh stvari je sproščanje sistemov, ki jim ne služijo več.
Morda boste tudi sami sebe začeli spraševati o svojem poklicnem življenju in karieri. Enajsti november je odličen dan, da določite namere glede teh parametrov in morda nekaj, kar ste delali, objavite ali na kakšen drug način razglasite v javnosti.

Dvojčka
Pri znamenju dvojčka je 11. 11. povezan s potovanjem – ki je lahko fizično ali duhovno – ki lahko zelo pripomore pri njihovi osebni rasti.
Preživite čas za razmišljanje o učnih dejavnostih, s katerimi ste se poigravali, naj bo to visokošolska izobrazba ali prijava na kratek tečaj. Vseeno kaj, le izobražujte se.

Rak
Ker kozmos 11. 11. aktivira rakovo 8. hišo smrti, seksa in preobrazbe, bi ta dan lahko prinesel življenjske dogodke, ki kličejo k razmišljanju o spolnem življenju in denarju – in je tudi odlična priložnost za ozdravitev, če so na tem področju težave. Vaš odnos do spolnosti in intimnosti bi lahko imel obliko sproščanja škodljivih pogledov ali tabujev, ki jih morda imate glede seksa in financ.
Enajsti november 2021 daje rakom tudi možnost dostopa do zdravljenja prednikov s počastitvijo ljubljenih, ki so umrli. Morda je to videti kot pisanje pisma nekomu, ki ste ga izgubili, ali preživljanje časa za nekaj, kar ste včasih počeli z nekom, ki je umrl.

Lev
To fiksno ognjeno znamenje lahko odraža vse odnose – bodisi romantične, osebne, platonske bodisi eno od mnogih drugih vrst odnosov.
Kot družabni ljudje si bodo levi v tem času želeli povečati svoje povezave, zato razmislite o tem, da bi stopili v stik s starimi prijatelji, ki bi lahko na koncu postali potencialni poslovni partnerji, ali morda nekdanjimi kolegi, ki bi lahko bili odlični novi prijatelji.
Če obstaja želja po novem partnerju ali pomembnem poslovnem partnerju ali vlagatelju ali samo želite videti povečanje števila novih prijateljev, novih sodelavcev, je 11. 11. čudovit dan za take namere.

Devica
S postavitvijo planetov na letošnji 11. november lahko device pričakujejo olajšanje svoje tipične samokritičnosti, ko se introspektirajo in se osvobodijo zvestobe, ki ne služi več.
Device lahko včasih prekomerno povečajo svojo zvestobo, pa naj bo to prijateljem, partnerjem ali delovnemu mestu, zato bi bil to zanje res zanimiv dan, da se osvobodijo te zastarele zvestobe.

Tehtnica
Za to zračno znamenje se 11. 11. aktivira peta hiša užitka, kar predstavlja odličen čas za povezovanje s svojim notranjim otrokom.
To je odličen dan za namere, da se ponovno povežete s svojim notranjim otrokom, tako da počnete stvari, ki ste jih morda imeli radi kot otroci, pa vam je pozneje zmanjkalo časa zanje: pisanje pesmi, skakanje na trampolinu, slikanje, kuhanje in podobno … Vse dejavnosti so lahko prave, vendar je pomembno, da počnete nekaj, kar vam je res všeč.

Škorpijon
Za škorpijone je 11. 11. odlična priložnost, da se ukvarjajo z zdravljenjem prednikov, zlasti kar se nanaša na prekinitev zastarelih vzorcev v družinskih linijah.
Kot dobra možnost je tudi vsaj manjša preureditev doma kot sredstva, ki vas pripelje v sedanjost, da se ne zadržujete v preteklosti. Pri tem lahko pomaga že nekaj tako preprostega, kot je nakup rož in nove vaze.

Strelec
Strelec lahko pričakuje, da bo ponovno premislil o svojem slogu komuniciranja in tudi o zastarelih perspektivah, ki jih morda ima na svet, ker jih nekateri načini razmišljanja morda zavirajo pri njihovi naslednji stopnji rasti.
To je tudi odličen čas, da razširite svoje zanimanje in preizkusite nove stvari zunaj območja udobja. Navsezadnje nikoli ne veš, če ne poskusiš.

Kozorog
Enajsti november 2021 bo aktiviral drugo hišo sredstev, virov in lastne vrednosti za znamenja kozoroga, vendar morda ne tako, kot si mislite.
Resnično je to odličen dan za kozoroge, da se osredotočijo na svoj odnos z užitkom, ker vse prepogosto delajo preveč.

Vodnar
Vodnarji bodo 11. 11. verjetno raziskovali nove oblike samoizražanja. Pričakujte, da boste občutili močan občutek pripadnosti sebi in ne bojte se zasesti prostora, ki vam pripada. Če boste na ta dan podali močno namero, se bo manifestirala hitreje, kot si sploh lahko predstavljate.

Ribi
Kot največji empati zodiaka, bodo ribe 11. 11. v prvi vrsti potrebovale počitek. Če obstajajo stvari, ljudje, službe, kraji, s katerimi ali kjer se ribe lahko odklopijo, in so jim na ta dan na voljo, nimajo kaj razmišljati, ampak se k njim podati brez omahovanja.
To je tudi dober dan, da se osredotočite na nove duhovne prakse, ki vas zanimajo ali ste jih morda že raziskovali, še posebej če vključujejo povezovanje z mentorji ali učitelji, da popeljete svojo introspekcijo in rast na naslednjo raven.