Astro

Andreja Novak: Bolj kot boste odzivni, več boste imeli podpore usode in zvezd

Andreja Novak
5. 8. 2021, 20.44
Posodobljeno: 5. 8. 2021, 20.49
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 6. do 12. avgusta 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Prepletanje strasti in življenjske energije z notranjimi skrbmi in osebnimi preboji ter poslovno podporo bo zanimivo. Bolj kot boste odzivni in manj, ko se boste vezali na preteklost, več boste imeli sreče, podpore usode in zvezd ter posledično seveda uspeha. Nedeljski mlaj bo postavil stvari na glavo in vam dal možnost novih perspektiv. V sredo pozno ponoči pa pride Merkur v znamenje device, kar pomeni, da bo počasi začel podpirati sistematično pripravljanje na jesen. Bolj boste usmerjeni na detajle tako v mislih kot besedah in tako tudi naredili več konkretnega.

Petek, 6. 8.
Precej dinamičen dan, z Luno v raku boste namreč precej dojemljivi za vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Že jutranje sanje vas bodo razveseljevale in vam polepšale jutro. Dan bo poln zanimivih in ljubečih srečanj, na vsakem koraku boste imeli možnosti za ljubezen ali flirtanje, pa tudi popoldne in proti večeru boste sproščeni in nagnjeni k pozitivnim nagibom, vse boste videli skozi rožnata očala, kar ne bo tako slabo, da si malo odpočijete od pretirane vsakdanje realnosti.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, device, tehtnice in kozorogi.

Sobota, 7. 8.
Čuden dan se danes obeta in lahko, da ste že ponoči imeli nenavadne sanje in lahko celo nočne more. Vse to je pokazatelj vaših skritih strahov, ki zaradi pritiskov okolja prihajajo na plano. Dan bo tako poln nenadnih sprememb in pomembno je, da najdete svojo stabilnost ter se ne udeležujete ničesar nepredvidljivega in nenavadnega. Če je možno, se izognite tudi prometu, delu z elektriko ter elektronskimi napravami. Odklopite se od vsega ter si dovolite dan preživeti čisto po svoje – odštekano.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, strelci in vodnarji.

Nedelja, 8. 8.
Ne ponočujte predolgo, saj se zgodnje jutro ne bo najbolje pokazalo, zvezde bodo aktivirale sitnobo, slabo voljo in občutljivost, ki se bo širila z druženjem. Mlaj v levu se dovrši malo pred četrto popoldne in aktivira sprostitev, osvoboditev starih frustracij in negativnega načina razmišljanja, zato mu dovolite, da vse to odnese in da si na novo postavite lastne vrednote in smisel življenja.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 9. 8.
Dobro in razgibano jutro se obeta, ko se vam ne bo težko se organizirati. Dan po mlaju je in energije vas podpirajo v rasti in razvoju ter uvajanju novosti. Nove ideje vas bodo navdahnile, da boste z lahkoto sledili kreativnosti in poklicali vse pomembne ljudi v sodelovanje. Popoldne lahko, da boste pretiravali v čustvih in praznovanju, a boste zadovoljni z vsem, kar ste naredili, zato boste bolj sproščeni. Okoli 17h pride Luna v znamenje device, kar vas bo prizemljilo in usmerilo v detajle, da boste lahko uspešno zaključili karkoli je danes potrebno.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device, strelci in vodnarji.

Torek, 10. 8.
Zanimive, mogoče romatnične sanje so vas prebudile in če veste, kaj ste sanjali, je danes to bil odsev vaših notranjih hrepenjenj po ljubezni ali frustracij okoli tega. Nemirno jutro vas je verjetno prebudilo prej, kot ste načrtovali, a danes so energije bolj nemirne, aktivne in zahtevajo hitrejše prilagajanje ter sodelovanje. Bodite pozorni na svoje iluzije, še posebej v odnosih, saj vam bodo dogodki dneva lahko pokazali, kjer se zatikate oz. kakšno je realno stanje v vaših odnosih.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, device, tehtnice, vodnarji in ribi.

Sreda, 11. 8.
Zanimiv dan, ko se bo veliko dogajalo in boste morali izbirati, kje boste sodelovali in kam ne boste vstopali. Doživite lahko precej dobrih spoznanj, tudi poslovnih, prav tako se lahko dogovorite precej zanimivih stvari, ki bodo sprostile vaša pričakovanja in vas usmerila v dobro dogajanje, v smiselne aktivnosti. Okoli poldneva pričakujte darila ljubezni in zanimivo dogajanje, ki vas bo povsem prenovilo. Pozno zvečer pride Luna v znamenje tehtnice, kar bo podprlo dobro sodelovanje, sproščenost in vas usmerilo v prijateljevanja ter druženje.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, tehtnice, strelci in vodnarji.

Četrtek, 12. 8.
Zanimiv dan se obeta, ko boste jasno začutili energije strasti in željo, da se bolj usmerite v praktično življenje in da sledite svojim notranjim hrepenenjem. Polni boste ljubezni in pritegnili simpatije v svoje okolje, vezani pa boste razmišljali, kako ponovno osvojiti ali aktivirati partnerja v želeno smer. Delovno ne boste najbolj razpoloženi, podporo v ta namen imate okoli 2 in 3 ure popoldne, zato izkoristite ta čas za nujne delovne stvari, ostali čas pa posvetite dogajanju in čustvom. Vzemite si čas samo za ljubezen.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.