40. rojstni dan

Meghan si želi veliko in nepozabno zabavo

Nejc Simšič
5. 8. 2021, 21.00
Deli članek:

Včeraj je ena najbolj kontroverznih zvezdnic desetletja, igralka in britanska vojvodinja Meghan Markle, praznovala svoj okrogli jubilej. Čeprav je praznovala v krogu družine, bo v teh dneh imela bučno zabavo, ki jo zanjo organizira Colin Cowie. Gre za najboljšega organizatorja zabav med slavnimi, priporočila pa naj bi ji ga kar Oprah.

Profimedia
Slavna igralka in vojvodinja Meghan Markle je včeraj upihnila 40 svečk na torti.
Ves svet zanima, kaj je princ Harry podaril svoji ženi za 40. rojstni dan, a to za zdaj še ni znano. 

Ena najbolj obrekovanih zvezd na svetu, vojvodinja Meghan Markle, je svoj 40. rojstni dan praznovala mirno in z najožjo družino. A to le na včerajšnji rojstni dan! Kot prava zvezda bo namreč organizirala veliko rojstnodnevno zabavo, na katero je menda povabila 65 gostov, zabava pa bo v ameriški vili, kjer živita s Harryjem. »Govorice o veliki zabavi so dosegle vrelišče, a je nato prišla novica, da bo vojvodinja rojstni dan praznovala le v krogu družine. No, saj ga je ... prav na svoj rojstni dan. V naslednjih dneh pa jo čaka še zabava, ki ji jo organizira glavni organizator vseh zabav slavne Oprah Winfrey,« je povedal vir blizu igralke.

Princ Harry naj bi že naročil torto v lokalni slaščičarni, ki izdeluje posebne torte s prelivi in okrašene s cvetjem. Meghanini gosti naj bi bili deležni polnih miz lokalnih dobrot in vin. Zabava pa naj bi bila organizirana v skladu s pravili za preprečevanje širjenja virusa. Ameriški mediji še poročajo, da naj bi bila Meghanina rojstnodnevna zabava cenejša in manjša od tiste, ki jo je priredila pred Archiejevim rojstvom leta 2019, ko je zanjo odštela nekaj več kot 400.000 evrov. 

Profimedia
harry meghan archie