Astro

4 simptomi, da ste že na poti v 5. dimenzijo

Claudia Andromedas
7. 7. 2021, 10.10
Posodobljeno: 7. 7. 2021, 11.04
Deli članek:

Smo v fotonskem pasu. To vemo več ali manj vsi, že nekaj časa. Energija fotonov bombardira Zemljo, posledica je množično prebujanje človeštva, dvig vibracije in zavesti vsega na Zemlji!

dreamstime
svetloba vesolje

Leta 2013 se je začelo ... in trajalo bo 11 let. Fotonski pas se nas močno »dotika«! Vpliva na vse, kar se nahaja na Zemlji.
Mnogi se bojijo te energije. Fotoni razsvetljujejo, odpirajo, spreminjajo. Sprememba pomeni rast, razvoj, preobrazbo ... za nekatere je to preveč. Zaprli so se, ostali bodo v omejitvah 3D in skozi smrt zapustili Zemljo, se ponovno inkarnirali na planetu Stahlen, ki jih že čaka s svojimi učnimi programi duhovnega razvoja.
Po 11-letnem obdobju bodo lahko na Zemlji ostali in živeli samo tisti, ki so dopolnili celotni proces povzdignjenja v peto dimenzijo. Cilj je doseči kozmično zavest oziroma zavest Kristusa. To se ne bo zgodilo v enem dnevu, 11 let nam je danih, da se dvignemo v stanje kozmične zavesti. Pri tem nam izdatno pomaga fotonski pas, »poriva« nas v luč, višje, v svobodo ...

KAKO VEDETI, KJE SMO
Obstajajo štirje močni znaki, da ste že v peti dimenziji! Kateri so?

1. SIMPTOM
Živiš v tem svetu, vendar nisi več od tega sveta. Sposoben si se popolnoma ločiti – izolirati od vsega zunanjega dogajanja. Si v tem svetu, lahko participiraš z Lučjo in Ljubeznijo ... vendar se te ta svet NE DOTIKA VEČ!
Če gledaš nasilje, težave, stiske drugih, te ne tangirajo več, si nad to energijo, ne dotika se te več!
Odklopiš se od čustvenih kriz, čustveno si distanciran, ne boli te več, ne prizadene te več – vidiš, kaj se dogaja, vendar ne trpiš več »z njimi«! Mnogi to vidijo kot indiferenco, čustveno hladnost. Resnica je, da ne deliš več energije tretje dimenzije, ki je polna bolečine in trpljenja. Dominiraš svoje čustveno telo, si nad čustvenimi turbulencami.

2. SIMPTOM
Naslednji simptom je nevidnost. Lahko postaneš neviden, na trenutke ali za daljše obdobje. Postaneš neviden za fizične oči. To se lahko zgodi, ko voziš, hodiš, se pogovarjaš ... Ne skrbi, če si v avtu, boš voden tako, da se tebi in drugim ne bo zgodilo nič, torej brez nesreč!
Nevidnost se pojavlja zato, ker vibriraš visoko, višje kot vse okrog tebe, zato za ljudi v okolici preprosto izgineš.
Druga vrsta nevidnosti je ogromna čustvena distanca. Ta distanca se lahko pojavi z ljudmi, ki si jih nekoč ljubil in so ti bili zelo blizu. Distanca oziroma čustvena nevidnost je lahko tako močna, da se skoraj ne moreš več pogovarjati z njimi. Vsaka beseda je odveč, ni več energije, ki bi združevala in povezovala. Čustveno si neviden zanje – in prav tako oni zate.

3. SIMPTOM
Močan razpoznavni znak, da si v peti dimenziji, je neverjetna intuicija. Veš vse. Vsak trenutek si na pravem kraju. Samodejno dobivaš vse, kar potrebuješ. Stvari ti dobesedno padajo v naročje. Vsaka stvar se manifestira v trenutku, takrat, ko si jo zaželiš in jo potrebuješ. Drugi te vidijo kot velikega srečneža. Resnica je ta, da si ENO z vsem, kar potrebuješ, vse manifestacije so takojšnje, ker ni več interference ega! Dogajajo se ti čudeži!

4. SIMPTOM
In na nazadnje, mogočna značilnost tega, da si zajadral v peto dimenzijo, je mir, spokojnost, ki presega vse, kar si lahko predstavljaš. V vsaki celici tvojega uma in telesa kraljuje globok mir, ki ga nobena zunanja stvar ne zmoti več. Si v absolutnem miru s samim sabo ... z vsem, kar je ... in kar še bo! Prerasel si ego! Nevtraliziral si ego! Si mir, neskončen mir!
In ta MIR je univerzalna zavest. Je naravno stanje pete dimenzije!

Dreamstime
mir vesolje