V letu 2021 so v Adrii Ankaran pripravili nepozabne družinske počitnice na morju. Poleg obstoječe ponudbe (Hotel Convent 4*, Vile 4*, kamp 4*) boste pri njih našli 20 novih nadstandardnih mobilnih hišic tik ob morju, ki sprejmejo do šest oseb. V Vilah Adriatic 4* je na voljo 64 povsem obnovljenih sob, ki bodo vaši družini ponujale prijetno bivanje, Olive Family Suites 4* in apartmaji Adria 4*pa so še posebno prilagojeni mladim družinam, poleg udobja pa jih odlikuje še verjetno najlepši razgled na slovensko morje.

Izberite pravkar v celoti obnovljene Vile Adriatic 4*, v katerih boste z družino uživali v prijetni senci borovcev. Vile Adriatic so obdane s čudovitim parkom, sobe so klimatizirane in imajo balkon oz. teraso.

Za mlade družine so v resortu Adria Ankaran še posebej primerne nove Olive Family Suites ki jih poleg udobja, odlikuje najlepši razgled na slovensko morje.

Zakaj izbrati resort Adria?

Nastanitve v resortu Adria vam omogočajo varno bivanje, saj so vhodi v sobe in bivalne prostore večinoma ločeni od preostalih. Tam boste lahko uživali na pravi mediteranski plaži na slovenski Obali, v naravni senci mogočnih dreves. Zaradi bogate sence in plitvega morja je plaža še posebno primerna za kopanje najmlajših, ki pa bodo lahko poleg čofotanja v morju uživali tudi v zunanjem bazenu z morsko vodo ter v otroškem igralnem parku na centralni plaži, ki navdušuje tudi najzahtevnejše male dopustnike. V resortu Adria Ankaran veliko pozornosti posvečajo tudi zdravju in varnosti svojih gostov, saj za razkuževanje površin uporabljajo ekološka, človeku in naravi prijazna čistila in razkužila.

AdriaAnkaran_Plaza_IMG_3263

V Adrii Ankaran so rezervacije brez tveganja. Rezervirajte že zdaj in si zagotovite mesto za počitnice v najlepšem družinskem resortu!

Tik ob morju resorta boste našli Ribičevo kantino, kjer bodo poskrbeli za kulinarično razvajanje. Zvečer se lahko odpravite na sprehod v najlepših sončnih zahodih na obali, če si želite bolj aktivnega oddiha, pa se lahko iz resorta Adria odpravite na kolesarjenje ali pa preizkusite njihov zunanji fitnes.

AdriaAnkaran_ZunanjiBazen_IMG_3370

Nepozabne počitnice za vso družino lahko v resortu Adria Ankaran rezervirate brez tveganja. V primeru omejitev potovanja zaradi covida-19 vam namreč omogočajo brezplačno odpoved in 100-odstotno vračilo. Za dodatne informacije o njihovi izjemni ponudbi se obrnite na telefonsko številko +386 5 66 37 444 ali jim pišite na booking@adria-ankaran.si.